Dragoste reproiectată (primul volum al seriei „Miliardarii de pe malul lacului”)

Discount 53,63 lei Preţ standard 82,50 lei
Numai 669 ramase
SKU
BOK.1076

Autoarea fenomenului „Miliardarii de la Dreamland” revine la Leda Bazaar cu o nouă serie incendiară, plină de pasiune și romantism! Primul tiraj are sprayed edges!

JULIAN

Dacă aș lua vreodată foc, Dahlia Muñoz s-ar îngriji să stârnească și mai mult flăcările cu un zâmbet.

 

Așa că, atunci când se întoarce în Lake Wisteria, îmi propun să o evit pe această celebră designer de interior. Mă rog, așa era planul până să intervină mama mea cea băgăcioasă, care îmi declanșează instinctul de salvator.

 

Cu cât o ajut mai repede pe Dahlia să-și regăsească scânteia creativă, cu atât va părăsi mai curând orașul. Dar, în timp ce eram ocupat să scap de ea, am trecut cu vederea o potențială problemă.

 

Ce se întâmplă dacă vreau ca femeia asta să rămână totuși aici?

 

DAHLIA

Oamenii spun că diavolul are multe fețe, dar eu îi știu doar una – Julian Lopez, rivalul meu din copilărie și prieten/dușman de familie.

 

Îmi jur să mă feresc de el în timp ce îmi revin din șocul provocat de logodna mea anulată, dar miliardarul îmi face o ofertă irezistibilă. Să renovăm împreună o casă istorică și să ne triplăm profiturile.

 

De armistițiul nostru temporar se alege praful pe măsură ce începem să ne confruntăm cu emoții contradictorii, dar și cu anii în care am fost atrași unul de celălalt, deși nu am făcut nimic în legătură cu asta.

 

Pare inevitabil să cedăm tentației… dar să ne îndrăgostim? Ei bine, asta nu face parte din plan.

 

„Julian și Dahlia sunt protagoniștii perfecți, cu o poveste de dragoste grozavă și plină de emoție, construită în jurul a două mari teme: e posibil sau nu să primești o a doua șansă și rivalitatea din copilărie. Personajele secundare strălucesc de asemenea, și m-am bucurat să îmi reamintesc de episoade din celelalte serii ale lui Lauren. Abia aștept să citesc următorul volum și să descopăr ce se mai întâmplă în viața lui Julian și a Dahliei!” What Is That Book About

 

„Un început distractiv pentru o nouă serie! M-am îndrăgostit instantaneu de cadrul imaginat de autoare pentru povestea sa. Un oraș mic, cu multă istorie și niște case uimitoare pe malul lacului. Pun pariu că Lauren Asher ne rezervă niște povești grozave în acest decor! Primul volum al seriei a fost cu siguranță amuzant.” Maureen’s Books

 

„Am adorat fiecare clipă pe care am petrecut-o cu cartea în mână, de la primele scântei dintre protagoniști și până la momentul de dezlănțuire a pasiunii, când personajele nu și-au mai putut ține mâinile acasă.” ClaryNathanWill Romance Reviews

Informaţii suplimentare
Autor

Lauren Asher

Traducător Maria Adam
Imprint Leda Bazaar
Serie Miliardarii de pe malul lacului
Gen New Adult, Romance, Dramă, Contemporary
Vârsta +18 ani
Data apariției Iulie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 528
Format 13 x 20 cm
ISBN 9786060885832
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Dragoste reproiectată (primul volum al seriei „Miliardarii de pe malul lacului”)
Rating-ul tău

Lauren Asher este chinuită de o imaginație hiperactivă, așa că își petrece timpul liber citind și scriind. Visul ei este să călătorească în toate locurile despre care povestește în cărți. Îi place să scrie despre personaje cu defecte, dar cu care oamenii se identifică și pe care nu se pot abține să nu le îndrăgească. Adoră să împărtășească povești cu un ritm amețitor, în care atinge chestiuni legate de anxietate, entuziasm și emoții. În timpul liber se distrează urmărind clipuri pe YouTube, vizionând excesiv episoade din Parcuri și agrement și căutând restaurante pe Yelp, înainte de a-și alege noul local preferat. Cel mai bine lucrează după cafeaua de dimineață și nu-și refuză niciodată un pui de somn. Pentru mai multe informații despre autoare, vizitează laurenasher.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top