Dorothy trebuie să moară!

Discount 16,50 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1947 ramase
SKU
BOK.0428

Prima carte a seriei

ELIBERAREA ȚINUTULUI OZ

Amy Gumm este o adolescentă inteligentă, care avea deja suficiente probleme în Kansasul natal și fără să fie silită să supraviețuiască unei tornade. Iar atunci când furtuna o aruncă într-un tarâm magic în care lucrurile par să fi scăpat de sub control, viața sa o ia cu totul razna. În curând, tânăra se vede târâtă în mijlocul unui adevărat razboi civil care se poartă în ținutul Oz între popoarele asuprite și cei care îi sunt loiali lui Dorothy Gale, care nu mai e, nici pe departe, inocenta și drăgălașa fetiță pe care credeam că o știam cu toții din romanul lui L. Frank Baum, Vrăjitorul din Oz. O aventură palpitantă, un thriller în care forțele revoluționare ale Ordinului Celor Răi se confruntă cu o tirană nemilostivă și plină de cruzime. Concluzia rebelilor e una singură: DOROTHY TREBUIE SĂ MOARĂ! 

„Dorothy trebuie să moară! este o lectură obligatorie pentru toți aceia cărora le plac poveștile extraordinare, care au fost reinterpretate și răsturnate pe dos.” Huffington Post

Informaţii suplimentare
Autor Danielle Paige
Traducător Anca Zaharia
Data apariției Iulie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 480
Format 13 x 20 cm
ISBN 978‑606‑793‑380‑2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Dorothy trebuie să moară!
Rating-ul tău

PAIGE, Danielle

     DANIELLE PAIGE este autoarea bestseller-ului New York Times, Dorothy trebuie să moară!. Pe lângă să scrie romane young adult, are o carieră în televiziune, pe parcursul căreia a fost premiată cu Writers Guild of America Award. De asemenea, a fost nominalizată la mai multe premii Emmy. Este absolventă a Columbia University și în prezent locuiește în New York.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top