Destrămarea întunericului (al doilea volum al seriei Sânge de stele)

Discount 39,33 lei Preţ standard 60,50 lei
Numai 1900 ramase
SKU
JUN.1379

Călătoria Maiei Tamarin pentru a face rost de cele necesare pentru a croi rochiile din zâmbetul soarelui, lacrimile lunii și sângele stelelor are urmări nebănuite.

Călătoria Maiei Tamarin pentru a face rost de cele necesare pentru a croi rochiile din zâmbetul soarelui, lacrimile lunii și sângele stelelor are urmări nebănuite.

Tânăra se întoarce într-un imperiu aflat în pragul războiului. Edan, băiatul-vrăjitor pe care îl iubește, a dispărut – poate pentru totdeauna –, și, de îndată ce pune piciorul în Palatul de Toamnă, Maia este silită să îmbrace rochia din zâmbet de soare și să ia, în secret, locul viitoarei mirese a împăratului pentru a păstra pacea. Când rivalii suveranului află despre înșelăciune, sunt hotărâți să îi facă pe vinovați să plătească. Totuși, războiul care pornește  în jurul Maiei este nimic în comparație cu lupta care se dă în sufletul tinerei.

De când a fost atinsă de maleficul Bandur, Maia a început să se transforme în demon: ochii îi sclipesc roșii în cele mai nepotrivite momente, și nu-și mai poate stăpâni magia, corpul sau mintea. Pentru că nu mai are mult timp la dispoziție, tânăra este dispusă la orice sacrificiu pentru a-l găsi pe Edan, a-și proteja familia și a aduce pacea pe meleagurile natale.

„Ce mod strălucit de a încheia această serie!” THE NERD DAILY PURSUITMAG. COM

„Elementele din cultura chineză îmbogățesc intriga pe muche de cuțit, iar proza ​​frumos scrisă oferă  o încheiere fermecătoare unei duologii remarcabile.” Booklist

„Forța acestei povești constă în luptele care se dau în sufletul Maiei, precum și în modul în care autoarea țese în structura romanului diferite mituri și legende asiatice [...] Cititorii cărora le-a plăcut prim parte vor descoperi că, în volumul al doilea, totul a fost amplificat, inclusiv revărsarea de violență și tragismul evenimentelor.” Kirkus Reviews

„Seria aceasta este pură magie. Vă rog, poate cineva să îmi trimită schițele celor trei rochii croite de Maia?” YOURWORDSMYINK.COM

Informaţii suplimentare
Autor Elizabeth Lim
Traducător Iordana Ferenț și Ștefan Ferenț
Imprint CorinTeens
Serie Sânge de stele
Gen Fantasy, Young Adult, Romance
Vârsta +12 ani
Data apariției Octombrie 2021
Copertă Softcover
Nr. pagini 464
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 978-606-793-991-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Destrămarea întunericului (al doilea volum al seriei Sânge de stele)
Rating-ul tău

Elizabeth Lim și-a petrecut copilăria în San Francisco, unde a fost crescută cu o dietă sănătoasă alcătuită din basme, mituri și cântece. Înainte de a deveni autoare, Elizabeth a compus muzică pentru filme și jocuri video și, după cum recunoaște, încă are tendința să născocească cele mai grozave idei de cărți atunci când scrie în apropierea unui pian. Absolventă a Universității Harvard și a școlii Juilliard, Elizabeth locuiește în prezent la New York, împreună cu soțul și cu fiica lor. Seria „Sânge de stele”, publicată recent de CorinTeens, a cucerit inimile a milioane de cititori din lumea întreagă.

Pentru a afla mai multe informații despre autoare, vizitați ELIZABETHLIM.COM.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: