Dacă mi se întâmplă ceva

Discount 46,48 lei Preţ standard 71,50 lei
Numai 950 ramase
SKU
BOK.1081

Unul dintre cele mai anticipate thrillere ale anului, așternut pe hârtie de una dintre cele mai spectaculoase voci ale literaturii contemporane.

Primul tiraj vine cu sprayed edges!

 

În ultimii cinci ani, Ryan Richardson a retrăit noaptea aceea îngrozitoare. Portiera mașinii deschizându-se brusc. Lovitura în cap. Mâinile care l-au smuls din vehicul. Țipătul pătrunzător al iubitei lui, Ali, când a fost răpită.

 

Fără nici urmă de Ali sau de mașină, un nor de suspiciune planează permanent asupra lui. Totuși, în lipsa dovezilor care să îl incrimineze în mod direct și cu ajutorul unui avocat bun, tânărul nu este pus sub acuzare. Acestea însă nu contează pentru realizatorii de podcasturi și trolii de pe internet. Acum, Ryan și-a schimbat numele de familie și a intrat la Facultatea de Drept. Și-a lăsat trecutul în urmă.

 

Până când, aflat în vacanță în Italia împreună cu colegii de facultate, primește un telefon de la tatăl său: mașina lui Ali a fost în sfârșit găsită pe fundul unui lac din orașul său natal. Înăuntru sunt doi oameni morți și un mesaj criptic, format din cinci cuvinte scrise pe plic de Ali: „Dacă mi se întâmplă ceva…”

 

Apoi, la celălalt capăt al lumii, se petrece un lucru de neconceput: Ryan îl vede pe bărbatul care i-a bântuit visele din acea noapte tragică de acum cinci ani.

 

În timp ce tânărul aleargă de pe dealurile Toscanei până într-un sat pitoresc din Marea Britanie și apoi pe străzile strălucitoare ale Parisului în căutarea adevărului, acesta habar nu are că salvarea lui s-ar putea afla în mâinile adjunctei șerifului din Kansas, aflată la primul ei caz, și ale unui mafiot din Philadelphia care a trecut prin propria sa tragedie.

 

Un thriller clasic, Dacă mi se întâmplă ceva împărtășește povestea din perspectiva mai multor personaje convingătoare, ale căror drumuri se intersectează, iar răsturnările de situație se țin lanț. Romanul consolidează statutul lui Finlay, considerat unul dintre cei mai importanți autori de thrillere din zilele noastre.

 

„Un thriller strălucitor și plin de acțiune care imploră să fie citit fără pauză. Dacă mi se întâmplă ceva are intriga perfect întocmită, este neverosimil de intens și incredibil de captivant!” JENEVA ROSE, autoarea bestsellerului La bine și la rău

 

„Istorisit într-un ritm trepidant și condimentat cu răsturnări de situație năucitoare, care te vor face să pui sub semnul întrebării absolut orice premisă, e ușor de înțeles motivul pentru care Dacă mi se întâmplă ceva este unul dintre cele mai bune thrillere ale anului! Alex Finlay este deja considerat un titan al genului; acesta ar putea fi cel mai bun roman al său de până acum.” DAVID ELLIS, coautorul romanului Invizibil

 

Dacă mi se întâmplă ceva demonstrează că Alex Finlay este unul dintre cei importanți autori de thrillere din zilele noastre. O carte care te va face să îți crească pulsul, construită pe mai multe niveluri și pe care e imposibil să o lași din mână!”  SARAH PEKKANEN, coautoarea romanului Nu ești singură

 

„Alex Finlay s-a întrecut pe sine în romanul acesta –

un thriller captivant, cu o răsturnare de situație pe care nu ai ghici-o niciodată. Am adorat cartea asta!” LAURA DAVE, autoarea bestsellerului Ultimul mesaj

Informaţii suplimentare
Autor

Alex Finlay

Traducător Dana-Ligia Ilin
Imprint Leda Bazaar
Gen Young Adult, New Adult, Mystery & Thriller, Contemporary
Vârsta +16 ani
Data apariției Iulie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 9786060885894
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Dacă mi se întâmplă ceva
Rating-ul tău

Alex Finlay este autorul romanului-fenomen Every Last Fear, nominalizat la Goodreads Choice Awards din 2022 la categoria „Best Mystery & Thriller”, a bestsellerului The Night Shift, dar și a recent lansatului What We Have to Face. Cărțile sale au fost incluse pe lista volumelor de neratat în opinia Indie Next, LibraryReads și Amazon, și au fost considerate printre cele mai bune sau mai așteptate thrillere de către CNN, Newsweek, E!, BuzzFeed, Business Week, Goodreads, Parade, PopSugar și Reader’s Digest. Romanele lui Finlay au fost traduse în 19 limbi și sunt vândute în întreaga lume. Toate cărțile sale au fost luate în calcul pentru ecranizare, iar Every Last Fear este în curs de adaptare spre a deveni serial pentru un important serviciu de streaming. Află mai multe despre autor pe alexfinlaybooks.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top