Cum să nu-ți pierzi cumpătul. Ghid practic pentru a deveni un părinte (mai) calm

Discount 32,95 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 1960 ramase
SKU
BOK.0864

„Viața, re­lațiile, parentingul, toate sunt procese. Toate sunt despre explorare și învățare, despre experimentare și cunoaștere, despre un timp și un loc potrivit pentru orice. Da, chiar și pentru a-ți pierde cumpătul. Chiar și pentru asta există timp și loc în viețile noastre, ca o oportunitate de a… nu fi perfect.” (DIANA VIJULIE, psiholog și psihoterapeut)

Îți pierzi cumpătul față de copiii tăi. Te enervezi, strigi și urli la ei. Ești iritabil și reacționezi mai des decât ai vrea să recunoști. Știi cum vrei să îi crești; ai vrea să fii mai calm și mai cumpătat.

Dar, oricât de mult te străduiești, continui să-ți pierzi cumpătul. Vestea bună pentru tine, pentru mine, pentru noi, părinții imperfecți, care încercăm să creștem copii ceva mai puțin imperfecți, este că putem fi mai cumpătați și mai puțin încordați în relația cu ei, fără a ne da viețile peste cap. Obiceiurile și practicile pe care le recomandă autoarea nu te vor ajuta doar să fii un părinte mai calm și mai răbdător, ci și să fii, în general, mai fericit, mai productiv și mai stăpân pe fiecare aspect al vieții tale.

„Această carte le are pe toate, este plăcută, ușor de citit și conține informații de specialitate la care voi apela cu siguranță. E ca și cum ai petrece timp cu o prietenă înțeleaptă și amuzantă, care are toate răspunsurile la ea, dar este foarte modestă, în același timp. Pentru mine, se află deja în top cinci cărți de parenting pe care e musai să le citești!”

Kate Rope, KATE ROPE, autoare și jurnalist The New York Times, The Washington Post, TIME, LIFE, Real Simple

„O proză amuzantă, foarte ușor de citit. Naumburg transmite empatie și realism, oferind o mulțime de exemple și sugestii utile, pe care le rezumă, la sfârșitul cărții, în liste constructive.”

BookPage

„O carte extrem de utilă, pe care aș recomanda-o oricărui părinte – nu este neapărat despre surmenaj, ci despre procesul de îngrijire de sine.”

BookRiot

Cum să nu-ți pierzi cumpătul cu cei mici te va face să râzi în hohote, să dai din cap în semn că așa e și să verși lacrimi până la ușurare, realizând că nu ești singur, că întreaga putere de a face schimbări benefice familiei tale se află chiar în tine. O recomand din suflet, în orice etapă din călătoria parentală.”

Katie Hurley, LCSW, autoare, psihoterapeut și expert în parenting

Informaţii suplimentare
Autor

Carla Naumburg

Traducător Dorina Tătăran
Imprint Corint pentru Părinți
Data apariției Noiembrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 216
Format 15 x 22 cm
ISBN 978-606-088-103-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Cum să nu-ți pierzi cumpătul. Ghid practic pentru a deveni un părinte (mai) calm
Rating-ul tău

CARLA NAUMBURG  este scriitoare, speaker și asistent social. Este autoarea a patru cărți de parenting: Cum să nu-ți pierzi cumpătul (lucrarea de față, apărută în  peste 149 000 de exemplare); Ready, Set, Breathe: Practicing Mindfulness with Your Children for Fewer Meltdowns and a More Peaceful Family; Parenting in the Present Moment: How to Stay Focused on What Really Matters; și, cel mai recent titlu, You Are Not a Sh*tty Parent: How to Practice Self-Compassion and Give Yourself a Break.

 
Carla Naumburg a scris pentru publicații precum: The New York Times, The Washington Post, The Huffington Post, CNN, Mindful Magazine și altele.  
Carla locuiește în afara Bostonului cu soțul, fiicele și  cele două pisici zuze.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top