CorintSpaceAr

Colecție: Activități
Discount 21,90 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1992 ramase
SKU
JUN.1369

O călătorie de neuitat, în care elementele virtuale și realitatea se îmbină perfect!

CorintSpaceAR este singura carte ilustrată pentru copii, care folosește REALITATEA AUGMENTATĂ pentru a-i introduce într-o incursiune fascinantă printre misterele Universului.

Realitatea augmentată este cea mai inovativă tehnologie din zilele noastre, care permite suprapunerea unei alte lumi în fața privitorului.

Un personaj tare simpatic (pe care tu îl poți numi după bunul plac) decolează de pe o planetă îndepărtată și trebuie să ajungă în siguranță pe Pământ.

În călătoria sa, copiii îl vor ajuta să traverseze Sistemul Solar, să conducă un Rover pe suprafața lui Marte și să facă, împreună, „un salt uriaș pe Lună”. Și asta nu e tot! Misiunile continuă! Cei mici vor asambla Stația Spațială sau vor apăra Pământul de asteroizii care îl amenință. 

Fiecare pagină presupune o experiență unică și plină de aventură, prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei. Cu ajutorul interacțiunilor de tip touch screen, cartea constituie un excepțional instrument educațional. Copiii vor descoperi tainele spațiului, având posibilitatea de a pune în aplicare toate cunoștințele dobândite prin tot felul de jocuri antrenante (puzzle-uri, quiz-uri etc.) și prin multe alte provocări inteligente.

Simpaticul personaj al cărții va fi ghidul lor de nădejde în această călătorie de neuitat, iar la final își va etala abilitățile de dansator, lăsându-i pe copii fără suflare.

Surprinzător, nu-i așa?

La finalul cărții, copiii au parte de o surpriză! Cei care parcurg toate paginile și colecționează toți tokenii primesc un nivel secret în aplicație.

Ce este REALITATEA AUGMENTATĂ?

Este tehnologia care combină realitatea cu elemente virtuale. Telefonul mobil sau tableta, de aceasta dată se vor dovedi a fi instrumente utile! Copiii vor fi de-a dreptul fascinați!

Informaţii suplimentare
Autor Emil Drăgan
Imprint Corint Junior
Colecție Activități
Gen Educațional
Vârsta +10 ani
Data apariției Iunie 2021
Copertă Hardcover
Nr. pagini 16
Format 20 x 20 cm
ISBN 9789731287881
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:CorintSpaceAr
Rating-ul tău

DRĂGAN, Emil

Emil Drăgan este artist digital, creator de conținut New Media educațional și pentru copii.

Este absolvent al masterului Tehnologii Interactive pentru Arte Performative și Media (UNATC, Cinetic), master în cadrul căruia s-a concentrat pe studiul interactivității ca mijloc de comunicare, cu o atenție specială pe realitatea virtuală și augmentată.

La baza instalațiilor create și a conținutului lor se află publicul și găsirea celor mai bune metode prin care noile tehnologii pot fi folosite în procesul de educație.

A absolvit și Facultatea de regie de film, unde a învățat concepte-cheie ale cinematografiei și modalități de colaborare, conducând echipe de creatori de filme.

În timpul anilor de Master, a realizat numeroase proiecte interactive care ulterior au fost expuse la festivaluri naționale și internaționale, cum ar fi Binar, Amural, Radar, IDC London, MNAC. Legat de tehnologia folosită, a creat în special proiecte de realitate virtuală, augmentată, jocuri și instalații pe bază de senzori.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top