Clinica Mayo. Cancerul mamar

Discount 25,03 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1980 ramase
SKU
BOK.0472

Un ghid util și complet de informare despre ce înseamnă cancerul de sân, care sunt riscurile sale, metodele de diagnosticare și de tratare existente

În această carte veți afla:

• ce este cancerul mamar și cum poate fi depistat încă din fazele incipiente;

• care sunt cele mai noi descoperiri în domeniul oncologiei;

• dacă dumneavoastră sau alte persoane din familia dumneavoastră sunteți în pericol să vă îmbolnăviți de această boală, în funcție de moștenirea genetică, de istoricul medical al familiei și de alți factori de risc;

• ce este biopsia și cum trebuie interpretate rezultatele acesteia;

• care sunt tratamentele disponibile în prezent;

• ce pași trebuie să urmeze pacienta și cei apropiați ei pentru a face față bolii cu optimism și curaj.

Clinica Mayo este o instituție nonprofit cu sediul în Statele Unite ale Americii. Datorită grijii pentru pacienți, experienței medicilor și cercetătorilor specializați în toate domeniile medicale, echipamentelor inovatoare și muncii în echipă, se află în topul celor mai renumite clinici din lume.

„Sper ca această carte să reprezinte un ghid util și complet de informare despre ce înseamnă cancerul de sân, care sunt riscurile sale, metodele de diagnosticare și de tratare existente și să le ofere tuturor doamnelor îndrumări practice pentru prevenirea acestei afecțiuni și pentru protejarea sănătății mamare.”

Dr. GABRIEL CRISTIAN VIIȘOREANU, fondatorul Institutului Sânului din București

Informaţii suplimentare
Autor Dr. Charles L. Loprinzi
Dr. Lynn C. Hartmann
Traducător Cora Radulian
Data apariției Ianuarie 2019
Copertă Flexicover
Nr. pagini 448
Format 15 x 23 cm
ISBN 978-606-793-434-2
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Clinica Mayo. Cancerul mamar
Rating-ul tău

LOPRINZI, Charles L. 

     Dr. CHARLES L. LOPRINZI este medic onco­log şi profesor universitar la catedra Regis de cercetare a cancerului mamar a Mayo Clinic Care Center, din Rochester, oraşul Minnesota. A fost şef al Departamentului de Oncologie al Clinicii Mayo. A semnat peste 350 de articole medicale. Principalele sale domenii de cerceta­re includ comunicarea dintre medic şi pacient şi modalităţile de depistare şi verificare a simpto­melor cancerului. Fundaţia „Susan G. Komen”, cea mai mare organizaţie americană dedicată studierii cancerului mamar, i-a decernat Brinker International Award şi Komen Foundation Pro­fessor of Survivorship Award.

HARTMANN, Lynn C.

    Dr. LYNN C. HARTMANN este oncolog, cer­cetător ştiinţific şi profesor universitar la catedra Blanche R. Erlanger şi Richard J. Erlanger a Mayo Clinic Cancer Center din Rochester, Minneso­ta. A condus echipa care a creat Programul pentru studierea cancerului mamar al acestui centru, dedicat atât cercetării ştiinţifice a bolii, cât şi informării medicilor, pacienţilor şi publicu­lui, semnând peste 200 de articole despre des­coperirile sale. A beneficiat de finanţări din par­tea: National Cancer Institute (Institutul Naţio­nal American pentru Cancer), American Can­cer Society (Societatea Americană a Cancerului) şi Fundaţiei „Susan G. Komen”. Specializarea sa o reprezintă identificarea şi monitorizarea fe­meilor cu risc ridicat de apariţie a cancerului mamar.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top