Cel mai deștept puști din Univers

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 991 ramase
SKU
JUN.1456

Cum ar fi dacă ai putea învăța totul doar mâncând niște jeleuri? Hai să-l cunoști pe cel mai deștept puști din Univers și să afli, în această nouă serie amuzantă, de la autorul bestsellerului Evadare din biblioteca domnului Lemoncello!

TU CE AI FACE DACĂ AI DEVENI, PESTE NOAPTE, GENIU?

Școala lui Jake McQuade, un băiat obișnuit de 12 ani, riscă să fie închisă – asta dacă Jake și prietenii lui nu găsesc o cale de a o salva. Într-o vizită la hotelul unde lucrează mama lui, Jake ochește un borcănel de jeleuri.

Și, desigur, le mănâncă. Numai că… acestea nu sunt niște jeleuri obișnuite. Unul dintre oamenii de știință de la conferința pe care o organizează mama lui creează capsule cu Cunoștințe Ingerabile. Asta a mâncat, de fapt, Jake!

În scurt timp, se transformă în cel mai deștept puști din Univers – dar capsulele n-au fost testate încă. Atunci când veștile despre noul geniu încep să circule, oamenii au nevoie de el – guvernul, corporațiile mari –, însă nu toți se dovedesc a fi binevoitori.

Oare va putea Jake să jongleze cu avantajele și dezavantajele genialității sale nou-descoperite (ca să nu mai vorbim și de încercările din gimnaziu), pentru a-și folosi inteligența la salvarea școlii?

„Cred că Grabenstein este cel mai deștept scriitor pentru copii din Univers.” James Patterson

„Ingenioasă, extrem de sprintenă și incre­dibil de amuzantă – Chris Gra­benstein a făcut-o din nou.” STUART GIBBS, autorul cărții Școala de spionaj, bestseller The New York Times

„Grabenstein revine cu încă o năstrușnicie plină de informații și ghicitori; și cu un umor de o calitate deosebită. Ingenioasă, succintă și captivantă.” Kirkus Reviews

„Grabenstein livrează din nou... o carte care îi va atrage chiar și pe cei mai reticenți cititori.” School Library Journal

Informaţii suplimentare
Autor

Chris Grabenstein

Traducător Ruxandra Vorotneac
Imprint Corint Junior
Colecție Eu, supererou
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +7 ani
Data apariției Ianuarie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 384
Format 13 x 20 cm
Număr volum 1
ISBN 978-973-128-824-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Cel mai deștept puști din Univers
Rating-ul tău

Chris Grabenstein este autorul seriei Evadare din biblioteca domnului Lemon­cello, bestseller The New York Times; a mai scris, între alte­le, Strălucește! (alături de J.J. Grabenstein), fiind, de aseme­nea coautorul, alături de James Patterson, a numeroase cărți de succes, precum Pisici vs. câini sau seriile Max Einstein și Vâ­nătorii de comori (publicate în limba română la Corint Junior).

Chris iubește jeleurile și a bănuit întotdeauna, în se­cret, că ar putea fi un geniu (dar nimeni nu pare să fie de acord cu el).

Locuiește la New York City cu soția sa, J.J., alături de două pisici și o mulțime de idei.

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul său, Chris­Grabenstein.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top