Cel mai deștept puști din Univers. Tabăra de Genii

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 996 ramase
SKU
JUN.1467

O aventură hazlie, plină de bezele, jocuri, acțiune, umor – și, bineînțeles, jeleuri, în confruntarea epică dintre cel mai deștept puști și un robot!

POATE CEL MAI DEȘTEPT PUȘTI DIN

UNIVERS SĂ PĂCĂLEASCĂ CEA MAI

INTELIGENTĂ MAȘINĂRIE DIN LUME?

 

Din momentul în care a mâncat, din întâmplare, un borcan plin de jeleuri ce conțineau Cunoștințe Ingerabile, Jake McQuade devine un geniu. Acest nou statut îi aduce puștiului o invitație în prima tabără pentru genii organizată de Zane Zinkle. Îl știi pe Zane Zinkle – faimosul expert în tehnologie, care a creat zPhone-ul. Cândva, Zinkle deținea titlul de „cel mai deștept copil din lume”. Acum însă, miliardarul este cel mai deștept și mai diabolic răufăcător și își dorește și el o porție din ce-a luat Jake ca să devină inteligent.

În Tabăra de Genii, miza e uriașă: sunt limuzine și toalete cu tehnologie avansată, ca să nu mai vorbim de ceilalți puști extrem de deștepți, cu care Jake intră în competiție pentru marele premiu al lui Zinkle. Între timp, ceva straniu se întâmplă: cea mai nouă aplicație a lui Zinkle îi face pe toți utilizatorii să se comporte ciudat.

Va descoperi Jake cum să oprească cel mai avansat computer din lume înainte ca acesta să acapareze… totul?

O confruntare epică dintre cel mai deștept puști și un robot! Fă-ți bagajele și hai în tabără în această aventură hazlie, plină de bezele, jocuri, acțiune, umor – și, bineînțeles, jeleuri!

 

„Alimentată de jeleuri speciale, promite să asigure distracție pe cinste și să fie evadarea perfectă. The New York Times

 

„Cred că Chris Grabenstein este cel mai deștept scriitor pentru copii din Univers.” JAMES PATTERSON

 

„Această aventură hazlie este și o scrisoare de dragoste plină de umor, adresată învățământului public și profesorilor dedicați.” Publishers Weekly

 

 

Informaţii suplimentare
Autor

Chris Grabenstein

Traducător Ruxandra Vorotneac
Imprint Corint Junior
Colecție Eu, supererou
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +8 ani
Data apariției Mai 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
Număr volum 2
ISBN 9789731289045
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Cel mai deștept puști din Univers. Tabăra de Genii
Rating-ul tău

Chris Grabenstein este autorul seriei Evadare din biblioteca domnului Lemon­cello, bestseller The New York Times; a mai scris, între alte­le, Strălucește! (alături de J.J. Grabenstein), fiind, de aseme­nea coautorul, alături de James Patterson, a numeroase cărți de succes, precum Pisici vs. câini sau seriile Max Einstein și Vâ­nătorii de comori (publicate în limba română la Corint Junior).

Chris iubește jeleurile și a bănuit întotdeauna, în se­cret, că ar putea fi un geniu (dar nimeni nu pare să fie de acord cu el).

Locuiește la New York City cu soția sa, J.J., alături de două pisici și o mulțime de idei.

Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul său, Chris­Grabenstein.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top