Casa Winterborne. Răzbunare și curaj

Discount 28,54 lei Preţ standard 43,90 lei
Numai 991 ramase
SKU
JUN.1466

O combinație de umor, personaje unice, aventură și mister, cu întorsături de situație și prietenii surprinzătoare.

Când April, o fetiță de unsprezece ani, se alătură grupului de copii care locuiesc la Casa Winterborne, știe că n-o să rămână acolo pentru mult timp. Până la urmă, nu și-a dorit să trăiască într-un castel imens și înfricoșător, alături de niște puști orfani care nu înțeleg că ea este diferită. Însă mama ei are să se întoarcă s-o ia, peste puțin timp, și tot ce trebuie să facă April până atunci este să găsească indiciile pe care aceasta i le-a lăsat prin castel.

Curând, descoperă că Winterborne nu este o casă ca toate celelalte: ascunde o mulțime de secrete, precum misterul moștenitorului dispărut, o legendă înfiorătoare și enigma unei chei despre care nu se știe ce poate deschide. Cum pericolul pândește la fiecare colț al castelului, April și prietenii ei trebuie să facă echipă, ca să elucideze misterele familiei Winterborne, înainte să piardă definitiv singurul loc pe care îl consideră acasă.

„O combinație de umor, personaje unice și bizarerii, pe care n-o poți lăsa din mână: cititorii nu se vor mai putea desprinde de ea, până târziu în noapte, când vor simți nevoia să verifice și subsolul… pentru orice eventualitate.” ALEXANDRA BRACKEN, autoarea seriei prosper redding, bestseller The New York Times

„O carte plină de aventură, mister, cu întorsături de situație și prietenii surprinzătoare. M-am îndrăgostit de ea!” MELISSA DE LA CRUZ, autoarea seriei The Descendants bestseller The New York Times

„Este genul de lectură care te ține cu sufletul la gură. Debutul lui Carter în literatura pentru pre-adolescenți este un triumf: o poveste sfâșietoare despre regăsirea familiei și un roman polițist captivant și evocator, care te face să dai pagină după pagină. Am fost impresionată de protagonista April […] și de curajul extraordinar de care dă dovadă când se deschide în fața celorlalți.” ROSHANI CHOKSHI, autoarea romanului Aru Shah și sfârșitul timpului, bestseller The New York Times

 

„Un thriller modern împletit cu literatura de aventuri în stil clasic.”

School Library Journal

Informaţii suplimentare
Autor

Ally Carter

Traducător Mădălina Constantin
Imprint Corint Junior
Colecție Aventură și mister
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +9 ani
Data apariției Mai 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 320
Format 13 x 20 cm
ISBN 9789731289052
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Casa Winterborne. Răzbunare și curaj
Rating-ul tău

Ally Carter

ALLY, Carter

Pe adevăratul ei nume Sarah Leigh Fogleman, s-a născut în 1974 în Oklahoma.

 A urmat cursurile Universităţii de Stat din Oklahoma şi ale Universităţii Cornell.

Prima ei carte a fost un roman chick lit, Cheating at Solitaire (2005), a cărui continuare, Learning to Play Gin, a apărut în 2006. Tot în 2006 a fost publicat şi primul ei roman pentru adolescenţi, Dacă ţi-aş spune că te iubesc, ar trebui să te omor, cel dintâi volum din seria Fetele Gallagher, ce are ca subiect aventurile dintr-o şcoală de spioane, Colegiul Gallagher.

O altă serie pentru adolescenţi, din care au apărut deja trei volume, se numeşte Heist Society şi are în centrul ei o afacere de familie specializată în…furturi.

Cărţile lui Ally Carter au fost publicate în peste douăzeci de ţări, apărând pe listele de bestselleruri ale New York Times, USA TodayWall Street Journal, precum şi Barnes and Noble, IndieBound şi Bookscan.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top