Bondărel descoperă frumusețile naturii

Discount 46,13 lei Preţ standard 65,90 lei
Numai 2000 ramase
SKU
JUN.1454

O carte despre cum ne facem mari, copii și părinți deopotrivă, mereu legați unii de alții și de miracolul absolut care este natura.

Hai alături de Bondărel, să descoperi ce misiune specială au bondarii în natură. Conține o mulțime de informații practice și fotografii uimitoare!

Vino alături de Bondărel într-o călătorie minunată de explorare și de cunoaștere a frumuseților și a miracolelor pe care ni le oferă natura!

Totodată, vei afla totul despre viața și casa micuțului bondar!

Vino în cel mai fascinant tur bondăresc pentru a descoperi multitudinea de insecte, animale și plante, dar și pentru a învăța de ce trebuie să avem grijă de ele!

Informaţii suplimentare
Autor Britta Sabbag
Maite Kelly
Joelle Tourlonias
Traducător Marilena Iovu
Imprint Corint Junior
Colecție Povești ilustrate
Serie Bondărel
Data apariției Ianuarie 2024
Copertă Hardcover
Nr. pagini 48
Format 21,5 x 28 cm
ISBN 978-973-128-884-0
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Bondărel descoperă frumusețile naturii
Rating-ul tău

Britta Sabbag, născută în 1978 la Osnabrück, a studiat lingvistica, psihologia și pedagogia. După absolvire, a lucrat câțiva ani în domeniul

resurselor umane, până când romanul ei de debut a ajuns pe lista bestsellerelor. Au urmat multe alte romane și cărți pentru copii și adolescenți. Britta adoră să scrie și texte pentru cântece, scenarii și nici de la versuri nu se dă în lături. Trăiește în apropiere de Bonn, împreună cu familia ei și cu multe personaje de carte. Mai multe despre ea găsiți pe www.brittasabbag.de.

Maite Kelly, născută în 1979, membră a celebrei formații The Kelly Family, este cântăreață și entertainer. Ca textieră și compozitoare, își lansează nu doar propriile piese, ci înregistrează succese și cu lucrări pentru alți artiști.

A cochetat și cu actoria, iar de câțiva ani are propria linie vestimentară. Însă pasiunea ei cea mare este scrierea textelor de orice fel, de la versuri pentru piesele proprii până la scenarii.

 

Joëlle Tourlonias, născută la Hanau în 1985, a studiat comunicarea vizuală, ilustrația de carte și pictura la Bauhaus-Universität Weimar. Din 2009 este liber-profesionistă, desenează, pictează, trăiește și iubește undeva în apropierea orașului Frankfurt, pe râul Main.  

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: