Dan Cristian Vodnar ‒ profesor de Chimia alimentelor, Gastronomie Moleculară şi Biotehnologii alimentare, în cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Este inclus în „Top 2% oameni de știință din lume”, „Top 10 tineri remarcabili ai României”, „Top 100 manageri”, „Top 100 oameni care mișcă țara în direcția bună”. Este membru al Academiei Europea, alături de 80 de laureați ai premiului Nobel. A primit 88 de premii internaționale și naționale, este autor/coautor a 274 de articole științifice și a 17 capitole în cărți internaționale. Este autorului proiectului Știință cu sare și piper, cu acțiuni de popularizare a științei în cadrul emisiunilor televizate, dar și în cadrul evenimentelor de tip TED X.

Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagină
Setati ascendent
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagină
Setati ascendent
Back to Top