PLA, Sally

     Sally J. Pla a călătorit foarte mult și a trecut, împreună cu cei trei băieți ai săi, prin toate locurile pe care le explorează și eroii acestei cărți. Băiatul ei mijlociu este special și deosebit – ca Charlie – și când era mic nu-i plăceau schimbarea, mâncărurile ciudate și mișcarea continuă.

Ea însăși a fost un copil puțin ciudat, foarte nesigur, într-o lume care are o percepție îngustă despre ceea ce este numit „normal.” Știe ce înseamnă să te temi de aproape orice și să alegi să nu vorbești și să stai mereu singur. În copilăria era descrisă ca fiind prea sensibilă, prea timidă și prea tăcută.

Sally spune că această carte este cadoul ei din toată inima tuturor copiilor diferiți, puși în situații dificile, târâți în călătorii pe care nu le doresc. Este o carte despre acceptarea de sine și despre a învăța cum să te simți mai bine în mediul din jur. Are umor, suflet și păsări... multe păsări. (Charlie adoră păsările și crede cu tărie că învațarea comportamentului acestora este cheia înțelegerii naturii umane.)

A studiat literatura, a lucrat în presă și apoi în învățământul public. A locuit în foarte multe locuri, inclusiv în Franța (pentru că soțul ei este francez). Acum locuiește, împreună cu familia și câinele lor mare și blănos, în sudul Californiei, în mijlocul unor livezi de lămâi.

Mai multe despre cărțile ei pe site-ul: sallyjpla.com.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Back to Top