FELICIA ELENA BOȘCODEALĂ – în Istorie și Științele Educației al Universității din București, profesor la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret”, Buzău, cadru didactic asociat la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, filiala Buzău, pentru Istoria și Didactica Istoriei, Didactica Domeniului Om și Societate. Formator național pentru Programul de formare CPEECN, membră a CEEM, a Corpului Național de Formatori în domeniul abilitării curriculare din învățământul preuniversitar, nivel gimnazial, a Corpului Național de Formatori în domeniul Mentoratului de carieră didactică din învățământul preuniversitar ș.a. Metodist și coordonator de practică pedagogică, autoare de studii și lucrări de specialitate, coautoare de manuale de istorie și ghiduri metodologice.

DANIELA ANA COJOCARU – profesor gradul I la Colegiul Național „Costache Negri”, Galați, autor de manuale și ghiduri metologice (Repere metologice pentru aplicarea curriculumului pentru clasele a IX-a și a X-a), autor de auxiliare didactice. Membră a grupurilor de lucru pentru programele școlare, pentru elaborarea subiectelor pentru Olimpiada de Istorie, faza județeană și națională, membră a Comisiei Centrale a Olimpiadei de Istorie, faza națională.

MARIANA SIMA – profesor gradul I la Colegiul Național „Nichita Stănescu”, Ploiești, profesor metodist al ISJ Prahova, membră a Comisiei Naționale pentru Curriculum, clasele V–VIII, și a Comisiei pentru Curriculum liceu, formator național CPEECN, autoare a numeroase articole de specialitate și a Monografiei Orașul dintre stejari.

NICOLAE ȘERBAN – profesor gradul I la Colegiul Național Economic „Th. Costescu”, Drobeta-Turnu Severin, Doctor în Istorie al Universității de Vest, Timișoara, metodist ISJ Mehedinți, membru al grupului de lucru pentru elaborarea itemilor la examenul de Bacalaureat (2019–2022), expert cooptat cu atribuții de evaluare a proiectelor de manuale școlare (2020, 2022), formator în cadrul proiectelor CPEECN și CRED, președinte al filialei Mehedinți a Societății de Științe Istorice, autor de articole cu caracter didactic și de specialitate.

FLORI BĂLĂNESCU – Doctor în istorie al Școlii de Studii Aprofundate a Academiei Române, cercetător științific la Institutul Național pentru Studiul Totalitarismului, redactor-coordonator al colecției Istorie cu blazon, Editura Corint. Autoare și coautoare a zeci de cărți, a peste o sută de studii și articole de specialitate, a două manuale de istorie și auxiliare școlare, a redactat numeroase manuale (istorie, geografie, limba și literatura română, educație civică și socială etc.) și auxiliare școlare.

Filter Products By
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagină
Setati ascendent
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagină
Setati ascendent
Back to Top