DUMITRIȚA STOICA (coordonator) – profesoară la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, grad didactic I, doctor în filologie, autoare de manuale pentru cele patru clase de liceu, autoare de auxiliare didactice atât pentru gimnaziu, cât și pentru liceu (12 titluri), prozatoare, autoare de eseuri, critică literară, articole de opinie, publicate în diverse reviste culturale.

RAMONA JITARU – profesoară la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Bacău, grad didactic I, doctor în filologie, autoare de cărți și articole în diverse reviste de specialitate, membră în comisii naționale, membru ANPRO (Asociația Profesorilor de Română „Ioana Em. Petrescu” Cluj); în această calitate participă la evenimentele anuale ale asociației (un simpozion național și Lecturiada elevilor).

NATAȘA-DELIA MAIER – profesoară la Liceul Internațional „IOANID” din București, grad didactic I, doctor în filologie, expert PISA, autoare de lecții în programul „TeleȘcoala”, autoare de articole în diverse reviste de specialitate, 10 ani de experiență în predarea limbii române ca limbă străină la Centrul de Studii Românești al Facultății de Litere, Universitatea din București, membră în comisii naționale, membru ANPRO; în această calitate participă la evenimentele anuale ale asociației (un simpozion național și Lecturiada elevilor).

LAURA NEACȘU – profesoară la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal, grad didactic I, autoare de auxiliare școlare și articole în diverse reviste de specialitate, membru ANPRO; în această calitate participă la evenimentele anuale ale asociației (un simpozion național și Lecturiada elevilor).

VIORICA OLEINIC – profesoară la Liceul „Da Vinci”, Chișinău, grad didactic superior, autoare a 61 de lecții filmate pe platforma Educație Online, autoare de auxiliare didactice și articole în reviste de specialitate, membră ANPRO.

ALINA PETRI – profesoară la Liceul Teoretic „Elf” din Cluj-Napoca, grad didactic I, formator național în domeniul didacticii disciplinelor filologice din 2007, coautor și coordonator de programe de formare acreditate furnizate de CCD Cluj (2009-2012), de Institutul de Științe ale Educației (2003- 2011) și de ANPRO, începând cu anul 2007, autoare de articole în volume colective și în diverse reviste de specialitate, membru ANPRO; în această calitate participă la evenimentele anuale ale asociației (un simpozion național și Lecturiada elevilor).

IOANA TREMPE – profesoară la Școala Gimnazială „Oltea Doamna” din Oradea, profesor metodist al ISJ Bihor, grad didactic I, titlu de doctor în filologie, membră în comisii naționale, autoare de cărți, studii și articole în diverse reviste de specialitate, membru ANPRO; în această calitate participă la evenimentele anuale ale asociației (un simpozion național și Lecturiada elevilor).

Filter Products By
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagină
Setati ascendent
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagină
Setati ascendent
Back to Top