Armstrong. Călătoria fantastică a unui șoricel pe Lună

Rating:
100 % of 100
Discount 53,63 lei Preţ standard 82,50 lei
Numai 1928 ramase
SKU
JUN.1120

Câștigător al multor premii, Torben Kuhlmann ilustrează într-o manieră deosebită o poveste în care visurile nu cunosc limitele imaginaţiei.

Cu mult timp în urmă, un şoricel a învăţat să zboare şi a traversat Atlanticul.

Acum, neînfricatul șoricel se îndreaptă spre Lună, trăind o aventură de neuitat și demonstrând că pentru cei mai mari inventatori, statura măruntă nu reprezintă absolut niciun impediment. Câștigător al multor premii, Torben Kuhlmann ilustrează într-o manieră deosebită o poveste în care visurile nu cunosc limitele imaginaţiei.

Cărțile sale Lindbergh – Povestea unui șoricel zburător şi Oraşul cârtiţei au devenit foarte rapid bestselleruri, evidențiindu-se prin entuziasmul autorului pentru invențiile mecanice ieșite din comun.

 

„Ilustrațiile detaliate, cu tonuri calde, în creion și acuarelă, susțin vizual progresele înregistrate de șoricel în timp ce prelucrează diverse obiecte de uz casnic – un ceas deșteptător, o folie de aluminiu sau niște recipiente din metal – pentru a-și construi un costum spațial și a-și lua zborul.”  Nicole Lamy, New York Times Book Review

Informaţii suplimentare
Autor Torben Kuhlmann
Traducător Lili Danilescu
Imprint Corint Junior
Gen Literatură pentru copii
Vârsta +7 ani
Data apariției Noiembrie 2017
Copertă Hardcover
Nr. pagini 128
Format 21,5 x 28 cm
ISBN 9786067932065
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Armstrong. Călătoria fantastică a unui șoricel pe Lună
Rating-ul tău

KUHLMANN, Torben

       Torben Kuhlmann s-a născut în anul 1982 şi a studiat ilustraţia şi designul comunicării la Universitatea pentru Ştiinţe Aplicate din Hamburg. Şi-a finalizat studiile în anul 2012 cu cartea „Lindbergh – Povestea unui şoricel zburător”, publicată la scurtă vreme de editura NordSüd. Cartea a devenit rapid un bestseller, fiind tradusă deja în mai mult de douăzeci de limbi. Următoarea apariţie a avut loc în 2014 şi este vorba de cartea ilustrată „Oraşul cârtiţei”. „Armstrong” este a treia carte ilustrată a lui Kuhlmann apărută la editura NordSüd, arătând interesul său deosebit pentru fascinanta istorie a aviaţiei, precum şi pasiunea pentru povestirile ştiinţifico-fantastice şi de aventuri. 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: