Amor, bebe și alte belele

Autor:

Ava Hunter

Discount 46,48 lei Preţ standard 71,50 lei
Numai 796 ramase
SKU
BOK.1063

O burtică de gravidă. Doi străini. Trei zile în care să se îndrăgostească unul de celălalt.

Tessie Truelove și-a petrecut întreaga viață evitând… ei bine, iubirea adevărată. Și de ce nu ar face-o? Câinele i-a fugit, tatăl ei a plecat să‑și ia țigări și nu s-a mai întors, iar mama i-a murit cu ani în urmă. În concluzie, pentru a evita să-i mai fie frântă inima, Tessie, un celebru designer de interior, se agață de nesfârșite liste cu lucruri pe care le are de făcut, de mult iubitele ei culori Pantone, dar și de munca într-un mediu toxic.

 

După prea mult whisky și o noapte sălbatică în compania unui bărbat pe care l-a întâlnit cu totul întâmplător, Tessie, care a rămas însărcinată, jură că își va asuma de una singură creșterea copilului. La urma urmei, aceasta ar putea fi singura ei șansă la dragostea adevărată.

 

Nimic nu-i va distruge planurile. Nici măcar tatăl bebelușului, Solomon Wilder, bărbatul musculos, bărbos și chinuit de suferințele trecutului, care își face apariția pe neașteptate în vacanța ei perfect planificată.

 

Blocați împreună în paradis, cei doi ajung la o înțelegere: vor petrece trei zile împreună pentru a descoperi cum să-și crească fiul.

 

Firi diametral opuse, Tessie și Solomon nu au nimic în comun cu excepția bebelușului. Tessie are o carieră strălucitoare în LA, iar Solomon duce o viață retrasă în sălbăticia din Alaska. Pe măsură ce mica lor vacanță devine tot mai fierbinte, iar Solomon reușește să dărâme zidurile emoționale pe care Tessie le-a construit ani în șir în jurul său, tânăra începe să se întrebe dacă nu cumva ei și acestui voinic de la munte veșnic îmbrăcat cu cămăși de finet le este menit să împartă nu doar un copil, ci și o poveste de iubire.

 

 

„Alegerea potrivită pentru cititorii care caută o poveste de dragoste deopotrivă încântătoare și amuzantă despre doi străini care devin părinți în mod neașteptat și trebuie să își înțeleagă și să accepte diferențele pentru a putea forma o legătură și, eventual, a găsi iubirea.” The Story Graph

 

„Cartea asta m-a făcut să îmi doresc să plec urgent

într-o vacanță all-inclusive în Mexic!” Lemon8

 

„Trecerea de la nisip la zăpadă/de la plajă la munte pusă în pagină de autoare se potrivește perfect cu personajele

principale – ea, jovială, iar el, morocănos.” Pages & Playlists

 

„O poveste de dragoste amuzantă pe care nu trebuie să o ratezi!” Nextory

Informaţii suplimentare
Autor

Ava Hunter

Traducător Laura Frunză
Imprint Leda Bazaar
Gen New Adult, Romance, Dramă, Contemporary
Vârsta +18 ani
Data apariției Iulie 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 480
Format 13 x 20 cm
ISBN 9786060885436
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Amor, bebe și alte belele
Rating-ul tău

Ava Hunter figurează în „Top 50 cel mai bine vânduți autori” pe Amazon. Scrie romane de dragoste pline de pasiune și de umor. Cele mai bine apreciate cărți ale ei includ Amor, bebe și alte belele și Tame the Heart, o poveste de iubire cu un cowboy morocănos și cu o tânără luminoasă ca o rază de soare, într-un decor inspirat de celebrul parc natural Yellowstone. Când nu se află la computer cu o ceașcă de cafea alături, pe Ava o găsești fie citind cea mai recentă carte despre crime adevărate, fie călătorind cu familia. Altfel, e în spatele biroului ei, plănuindu-și sau scriindu-și următoarea poveste de dragoste. Află mai multe pe authoravahunter.com sau pe Instagram și TikTok (@authoravahunter).

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top