Adulții ăștia!

Discount 9,50 lei Preţ standard 39,90 lei
Numai 1872 ramase
SKU
BOK.0457

Doi părinți divorțati. Fiica lor. Noii lor parteneri de viață. O sărbătoare în familie...Într-un fel sau altul. Ce-ar putea merge prost?

Claire și Matt au divorțat, dar, la un moment dat, au hotărât că fiicei lor i-ar prinde bine să petreacă un Crăciun „normal”, în familie. Niciunul nu mai are habar a cui a fost ideea sau cine a propus să îi invite și pe noii lor parteneri. Cert e că Matt a venit cu iubita lui, Alex cea haioasă, deșteaptă și extrem de răbdătoare, iar Claire l-a adus pe Patrick, un atlet care se antrenează pentru triatlon și e numai bun de însurătoare. Iar fiica lor, Scarlett, l-a luat cu sine pe prietenul ei imaginar, Posey, care-i un... iepure.

Așa că s-au trezit blocați toți cinci (sau șase?) într-o vacanță plină de „activități amuzante” pe care cei mari le suportă doar strângând din dinți, bând vârtos după ce o trimit pe Scarlett la culcare și dezvăluind secrete mult prea personale din trecut. Și, cu toate că și-au propus cu toții să se poarte „ca niște oameni în toată firea”, „ca niște adulți responsabili”, în curând, vacanța lor, transformată într-un adevărat butoi cu pulbere, ia sfârșit acolo unde începe povestea cărții: cu un telefon dat la Salvare și sosirea unei ambulanțe la parcul de vacanță Happy Forest, lângă grota lui Moș Crăciun, peste drum de locul de fumat al spiridușilor...

„Experiența m-a învățat că acele cărți din cititul cărora ți-e cu adevărat greu să te oprești sunt foarte, foarte rare. Ei bine, aceasta este una dintre ele, o comedie de moravuri contemporane originală și extrem de inteligentă!” DAILY MAIL

„Grozav de amuzantă!” GOOD HOUSEKEEPING

„O comedie care taie-n carne vie!” SUNDAY MIRROR

Informaţii suplimentare
Autor Caroline Hulse
Traducător Alexandra Fusoi
Data apariției Decembrie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 416
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-460-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Adulții ăștia!
Rating-ul tău

HULSE, Caroline

      Caroline Hulse își petrece cea mai mare parte a timpului scriind, iar în felul acesta și-a îndeplinit visul de a avea un job pe care ar putea să îl facă în pijamale. De asemenea, lucrează uneori în resurse umane. Ea este competitivă și iubește să joace cărți. Ea poate fi adesea găsită în cazinouri jucând poker. Locuiește împreună cu soțul ei în Manchester, Marea Britanie, unde cei doi au grijă de un câine mic, care controlează totul.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top