Acceptă imperfecțiunea. Ghid pentru părintele real

Discount 21,39 lei Preţ standard 32,90 lei
Numai 890 ramase
SKU
BOK.1068

Acest ghid își propune să îi ajute pe părinți să se bucure din plin de rolul lor, dar și să analizeze cu onestitate la dificultățile inerente. Este un ghid care încurajează dialogul deschis dintre părinți și copii, îmbrățișând imperfecțiunea care face parte din noi. 

Bine ați venit în universul plin de imperfecțiuni al părinților și al copiilor lor! În acest ghid scris cu onestitate, autoarea vă invită într-o călătorie empatică de-a lungul căreia veți explora împreună complexitatea stratificată a realității părintești. Navigând cu înțelepciune și umor pe acest teren imprevizibil, veți descoperi o perspectivă reconfortantă asupra legăturii dintre părinți și copii.

Deopotrivă prin anecdote si suport științific, autoarea deconstruiește iluziile scenariului cultural și invită la explorarea relațiilor transgeneraționale care modelează felul în care suntem părinți. Abordarea plină de compasiune a autoarei promovează o conexiune reală între părinți și copii, separată de așteptările societății.

Acest ghid își propune să îi ajute pe părinți să se bucure din plin de rolul lor, dar și să analizeze cu onestitate la dificultățile inerente. Este un ghid care încurajează dialogul deschis dintre părinți și copii, îmbrățișând imperfecțiunea care face parte din noi. 

 

„M-a bucurat să citesc cartea Dianei și să știu că va mai exista pe rafturile bibliotecilor încă un material valoros și bine structurat, care să susțină părinții în această călătorie pe care o parcurg alături de copiii lor. Cartea conține foarte multe informații utile, care sunt prezentate într-o manieră blândă, inteligibilă și totodată complexă.” 

Dr. Sandra O'Connor, psiholog clinician, dr. în medicină comportamentală și psihologia sănătății

 

„Într-o lume din ce în ce mai perfect, era o nevoie teribilă de o astfel de carte. Suntem asaltați de rețelele de socializare și de tot ce se întâmplă acolo, de această lume ideală, în care vedem doar mămici, tătici și copii perfecți. Acolo, totul este la dungă, la linie, totul este doar roz.

Ei bine, realitatea este alta. Nimeni nu este perfect, nici măcar copiii noștri, după cum spune Diana - și sunt de acord cu ea.

Cartea aceasta este o gură de oxigen pentru părinții care nu înțeleg de ce nu pot atinge perfecțiunea și se întreabă, deprimați complet, cu ce greșesc.

Dă-ți voie să greșești, dragă părinte! Acceptă-te așa cum ești! Știm că-ți iubești copilul enorm, știm că depui eforturi pentru el! Da, uneori nu îți ies lucrurile ca la carte și, da, uneori greșești! E în regulă! Ești un părinte suficient de bun! Și asta este tot ce contează cu adevărat pentru copilul tău!”

Dan Cruceru, tată de doi, Taticool pentru ei

Informaţii suplimentare
Autor

Diana Vijulie

Imprint Corint pentru Părinți
Gen Creșterea și îngrijirea copilului
Vârsta +18 ani
Data apariției Mai 2024
Copertă Softcover
Nr. pagini 208
Format 13 x 20 cm
ISBN 9786060885528
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Acceptă imperfecțiunea. Ghid pentru părintele real
Rating-ul tău

Diana Vijulie este psiholog și mamă a doi copii, cu peste 11 ani de experiență în domeniul psihologiei și al parentingului. Specializată în disciplina pozitivă și cu formare în psihoterapia analizei tranzacționale și Integrative, Diana abordează provocările cotidiene ale părinților dintr-o perspectivă practică, dar cu multă empatie și compasiune. Este activă pe rețelele de socializare și pe blogul său, unde discută deschis despre dificultățile și bucuriile parentingului.

De asemenea, Diana organizează frecvent workshopuri de parenting și este speaker la conferințe, oferind sprijin și îndrumare familiilor care caută să dezvolte relații sănătoase și echilibrate. În „Podcast cu Diana”, invită părinții să adopte un stil de viață autentic și echilibrat, departe de presiunile de a atinge perfecțiunea.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top