Profesori cu activitate îndelungată la catedră, sub coordonarea de excepție a domnului Radu Gologan, autorii manualului de matematică propus de Editura Corint își fac și de această dată datoria, prezentând un manual de excepție, un manual pentru elevi așa cum se aștepta de mult:

Radu Gologan, profesor universitar la Universitatea Politehnica din București - Facultatea de Automatică și Calculatoare. Este președintele Societății de Științe Matematice din România și coordonatorul olimpiadelor de matematică. Medaliat la olimpiade internaționale de matematică, a absolvit Facultatea de Matematică din București cu diplomă de merit. A obținut titlul de doctor în matematică sub îndrumarea academicianului Marius Iosifescu. A publicat peste 40 de lucrări științifice, dar și tratate, manuale, culegeri și articole de matematică școlară. Este, de asemenea, o prezență vie în mass-media în probleme legate de soarta școlii românești.

Camelia Elena Neţa, profesor gradul didactic I, inspector de specialitate, Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ; membru în grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică.

Ciprian Constantin Neţa, profesor gradul didactic I, metodist, Şcoala Gimnazială nr.2 Piatra Neamţ; membru în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional, formator în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică.

Corina MIANDA și ION Cătălin Mîinescu, profe­sori gradul didactic I, Școala Gimnazială „Mihail Drumeș” Balș, autori de cărți, articole și eseuri de specialitate, formatori în proiecte de formare continuă a profesorilor de matematică, membri în diverse grupuri de lucru la nivel judeţean şi naţional.

 Pentru vizualizare pasati pe imaginea dorita.

 

Matematica Matematica Matematica Matematica
Back to Top