Manualul de limba franceză pentru clasa a V-a, limba modernă 2 propus de Editura Corint este rezultatul colaborării a doi autori cu bogată experienţă şi incontestabilă competenţă pedagogică. Profesorii Doina Groza şi Dan Ion Nasta sunt două nume reper în domeniul studierii limbii franceze în sistemul de învăţământ românesc, pentru toate nivelele de studiu. 

Doina Groza, profesor de limba franceză gradul I (Liceul Teoretic „Eugen Lovinescu“ din Bucureşti), coautor de manuale de limba franceză pentru liceu, autor şi coautor de culegeri de exerciţii, suporturi didactice,
coautor al manualului de formare din programul POSDRU, formator naţional. 

Dan Ion Nasta, profesor şi cercetător în științele educației, autor și coautor de manuale școlare, suporturi de formare continuă (publicate în România, Franța, Belgia și Italia), lucrări de istorie și critică literară (domeniul francez și francofon), traducător din și în limba franceză. Între 1995 și 2016, a făcut parte din Comite­tul director al Centrului European pentru Limbi moderne de la Graz. În această calitate, a contribuit la răspândirea Portofoliului european al limbilor în România.

 Pentru vizualizare apasati pe imaginea dorita.

 

Franceza Franceza Franceza Franceza

 

"In sfarsit vad un manual de clasa a V-a cum trebuie: organizat, clar, aparent simplu dar care cuprinde tot ce inseamna programa pentru clasa a V-a, cu caiet pentru elev, cu de toate pentru profesor, colorat si atractiv si pentru elev si pentru profesor! 

BRAVO! Multumim mult si felicitati pentru el!!!"

 

Cu mult, mult drag,   

                Doina Grapa

 

 

"Va multumesc. Asteptam de mult niste manuale adecvate lumii si momentului în care trăim. Sper ca proiectul se va continua si pt liceu.

Toate cele bune!"

Marilena Ogaru

 

 

 

Back to Top