Ana Maria Oancea

Profesor consilier școlar, gradul didactic I, cu experiență de 18 ani în activitatea de consiliere școlară. A colaborat ca expert în educație cu organizații nonguvernamentale din țară și din străinătate în calitate de autor, formator sau ca membru în echipe de implementare a unor proiecte strategice.

Este coautoare a numeroase ghiduri de consiliere și orientare și a participat la elaborarea programelor școlare Consiliere și orientare pentru Învățământul profesional cu durata de 3 ani.

Doina Popescu

Profesor consilier școlar, gradul didactic I, cu experiență de 13 ani în activitatea de consiliere școlară. Colaboratoare a Casei Corpului Didactic în calitate de formator județean pentru implementarea ariei curriculare Consiliere și orientare (în 2006). Expert în proiecte cu finanțare europeană coordonate și implementate de către MEN, SNSPA, IȘJ Constanța. Coordonator de proiecte educaționale derulate cu sprijinul British Council, Agenția Națională Antidrog (prin CPECA Constanța), Salvați Copiii, CJRAE Constanța.

 Pentru vizualizare apasati pe imaginea dorita.

 

Consiliere Consiliere Consiliere Consiliere
Back to Top