Manualul de biologie pentru clasa a V-a al Editurii Corint a fost realizat de un grup de cadre didactice care au îmbinat creativ pregătirea de specialitate cu experienţa didactică, toate autoarele având gradul didactic I.

Experienţa pedagogică a fost asociată eficient cu cea editorială, autoarele realizând culegeri de teste pentru liceu şi gimnaziu, materiale didactice auxiliare, ghid de experimente pentru gimnaziu, ghid de pregătire pentru profesori, numeroase articole de specialitate, dar şi manuale.

Colectivul a fost coordonat de Silvia Olteanu, profesor la Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” din Ploieşti, inspector şcolar la ISJ Prahova, judeţ care, în 2015, prin doamna Silvia Olteanu, a devenit iniţiatorul şi organizatorul Concursului Naţional de Biologie pentru elevii claselor V-VI „George Emil Palade”, competiţie apreciată de elevii şi profesorii participanţi din ţară. Iuliana Tanur este metodist, mentor, formator, expert POSDRU, profesor la Colegiul Naţional „Jean Monnet” din Ploieşti, Ștefania Ghiersch este profesor la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploieşti, Teodora Lazăr, doctor în biologie, este profesor la Şcoala gimnazială nr. 1 Ciorogârla, Ilfov, iar Camelia Manea este profesor la Liceul Teoretic „Brâncoveanu Vodă” din Urlaţi.

 Pentru vizualizare pasati pe imaginea dorita.

 

Biologie digital Planificare Biologie clasa a V-a Planificare Biologie clasa a V-a
Back to Top