Curs de legislaţie rutieră 2023. Întrebări şi teste. Ediție revizuită și adăugită

82,50 lei
Numai 1985 ramase
SKU
BOK.0904

Gratuit! Teste on-line în condițiile examenului DRPCIV
Click aici pentru TESTE AUTO

Conține modificările aduse de Legea 302/2022 intrate în vigoare la data de 20 noiembrie 2022, Legea 335/2022 intrate în vigoare la data de 11 decembrie 2022, Legea 383/2022 intrate în vigoare la data de 2 ianuarie 2023, Legea 1/2023 intrate în vigoare la data de 6 ianuarie 2023  

„Pentru a veni în întâmpinarea dorinţei candidaţilor de a promova examenul pentru obţinerea categoriilor AM, A1, A2, A şi a categoriei B, a fost elaborat prezentul curs în care veţi primi informaţiile necesare, cu explicaţiile de rigoare structurate într-o succesiune logică, făcând astfel din învăţat o activitate plăcută şi accesibilă tuturor. De remarcat este faptul că s-a procedat la explicarea indicatoarelor rutiere, alăturând semnificaţiei acestora obligaţiile care revin conducătorilor auto la întâlnirea lor, contribuind astfel la formarea conduitei necesare în trafic, ceea ce reprezintă un atu important în alegerea acestei lucrări faţă de cele deja existente pe piaţă, care se rezumă doar la prezentarea normelor rutiere şi asimilarea lor prin rezolvarea de teste.

Avem convingerea că lucrarea de faţă vă va fi de un real folos pentru promovarea examenului de obţinere a permisului de conducere şi o considerăm, totodată, un ghid util, pe viitor, pentru orice conducător auto. Este un volum care merită pe deplin să fie răsfoit şi analizat pentru diverse situaţii din trafic, reprezentând o lectură vie, incitantă, şi nu o carte abandonată într-un sertar, printre alte obiecte inutile.”

Colonel (r) de poliție ing. GINO-THEODOR BOŞMAN

Fost şef Serviciu regim Permise de conducere şi Examinări din DRPCIV

Maior (r) de poliție av. IOAN ROMAN

Informaţii suplimentare
Autor Valentin Constantin Marin
Data apariției aprilie 2023
Copertă Softcover
Nr. pagini 448
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-088-176-6
new_isbn 9786060881766
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Curs de legislaţie rutieră 2023. Întrebări şi teste. Ediție revizuită și adăugită
Rating-ul tău

MARIN, Valentin Constantin

Comisarul de poliţie VALENTIN CONSTANTIN MARIN (n. 1978) este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, având un masterat în Dreptul muncii. În prezent, în paralel cu activitatea de consilier juridic la Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, este şi profesor de legislaţie rutieră. În această din urmă calitate urmăreşte să le transmită elevilor toate cunoştinţele necesare în vederea promovării examenului de legislaţie rutieră organizat de autoritatea competentă pentru obţinerea permisului de conducere. Sub îndrumarea sa, gradul de promovabilitate la acest examen a fost de 90%.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top