Biologie. Teste grilă pentru admiterea la facultățile de medicină

Discount 69,90 lei Preţ standard 76,90 lei
Numai 1890 ramase
SKU
EDU.519

Autorii, medici și cadre didactice cu experiență, abordează într-o manieră modernă cele 30 de teste concepute pentru pregătirea admiterii la facultățile de medicină, având la bază conținuturile Manualului de Biologie pentru clasa a XI-a publicat de Editura Corint.

Un element de noutate pe piața publicațiilor de acest gen îl reprezintă existența explicațiilor detaliate ale grilelor propuse.

Învățarea Biologiei pentru admiterea la facultățile de medicină este, pentru majoritatea elevilor, o incursiune într-un nou univers conceptual și lingvistic. Terminologia specifică este nouă, extrem de diversificată, iar noțiunile din spatele acesteia necesită o însușire și o aprofundare temeinică a conținuturilor prezentate în Manualul de Biologie pentru clasa a XI-a.

Pentru ca aceștia să își poată verifica cunoștințele acumulate, ritmic, după parcurgerea fiecărui capitol din manual, lucrarea de față le pune la dispoziție 1 800 de grile, sub forma a 30 de teste cu grade diferite de dificultate. Autorii au încercat să transpună în această carte întreaga lor experiență cu privire la modul de abordare a noțiunilor cuprinse în manual, precum și la felul în care acestea sunt transpuse în cadrul examenului de admitere la Universitățile de Medicină și Farmacie din țara.

Testele sunt concepute astfel încât să „atingă” toate conceptele prezentate în textul, tabelele și imaginile din manualul-bibliografie pentru examen. Acestea sunt împărțite în 15 teste-grilă de nivel mediu, care evaluează gradul de retenție a informațiilor și de înțelegere a noțiunilor din capitolul studiat și 15 teste-grilă integrative și corelative, cu grad ridicat de dificultate, care pot fi parcurse după ce au fost însușite toate informațiile de baza. La finalul cărții se află secțiunea de răspunsuri, care cuprinde explicații detaliate pentru grilele propuse.

Informaţii suplimentare
Autor Alexandru Mihai ANTOHI
Bogdan Mihai CRISTEA
Alexandru CROITORU
Ioana HERGHEA
Maria Roxana MOGA
Imprint Corint Educaţional
Data apariției Noiembrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 296
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-606-088-122-3
new_isbn 9786060881223
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Biologie. Teste grilă pentru admiterea la facultățile de medicină
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top