Maitland Karen

MAITLAND, Karen

Karen Maitland s-a nascut in 1956 si, la fel ca si eroii romanului Calatoria mincinosilor, a umblat mult ? si-a petrecut copilaria in Malta, apoi a ajuns in peisajul de gheata al Arcticii si Groenlandei. Dupa ce a strabatut in lung si-n lat Regatul Unit, s-a oprit in minunatul oras medieval Lincoln, unde locuieste si scrie in prezent.

Primul ei roman, The White Room, un thriller modern despre terorism bazat pe propriile experiente din perioada de studentie petrecuta la Belfast, a fost finalist in cursa pentru premiul Authors Club Best First Novel. Au urmat apoi Company of Liars (Calatoria mincinosilor) si The Owl Killers. In SUA, Calatoria mincinosilor a fost nominalizat la un premiu Macavity ? Sue Feder Memorial Award pentru cel mai bun mister istoric din 2008.

Cea mai recenta aparitie a sa este The Sacred Stone, un roman colectiv scris de The Medieval Murderers (un grup de autori specializati in conferinte despre magie si crime medievale), la care a contribuit cu un capitol.

Karen Maitland este membra a mai multor organizatii si asociatii de prestigiu, precum The Crime Writers? Association, the Historical Novel Society, The Society of Authors si International Thriller Writers.

 

Mai multe informatii despre autoare, cartile si proiectele sale pot fi gasite pe site-ulwww.karenmaitland.com.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Back to Top