Annabel Karmel

KARMEL, Annabel

ANNABEL KARMEL este autoarea a 14 bestselleruri despre nutriţie şi gătit pentru sugari, copii şi familie. Mamă a trei copii, a fost extrem de inspirată în abordarea ei imaginativă, de a crea alimente sănătoase şi gustoase.

 Prima ei carte, Marea carte de bucate pentru bebeluşi şi copii mâncăcioşi, scrisă în 1991, a devenit ghidul definitiv, cu autoritate, pentru hrănirea bebeluşilor şi a copiilor şi este vândută acum în întreaga lume. Fiind aprobată de către Great Ormond Street Hospital, principalul spital de copii din Marea Britanie, numărul vânzărilor depăşeşte acum mai multe milioane şi cartea rămâne constant în top 5 al celor mai bine vândute cărţi de bucate din Marea Britanie.

După prima ei carte, a scris multe alte bestselleruri despre nutriţie şi reţete pentru toate vârstele, începând cu Top 100 piureuri pentru bebeluşi şi Lunchboxes, până la After School Meal Planner şi Favourite Family Recipes. A scris, de asemenea, un ghid pentru părinţi, The Complete First Year Planner, cuprinzând toate lucrurile practice, de la hrănirea în timpul sarcinii, până la somnul copilului de-a lungul nopţii.

Annabel este expertă în a-l convinge pe copilul dumneavoastră, indiferent că este de pretenţios, să aibă o alimentaţie sănătoasă ? chiar fără să observe! A dezvoltat modalităţi de a convinge copiii să-şi înbunătăţească alimentaţia ? prin ascunderea legumelor în alte produse alimentare, ambalarea pachetelor pentru mâncarea de prânz şi crearea unor mâncăruri fast food într-un mod sănătos ? fără a fi nevoie ca părinţii să petreacă ore în şir în bucătărie.

Annabel a lansat recent Eat Fussy, o serie de reţete delicioase, nutritive, proaspete, pentru vârstele între unu şi patru ani, din ingrediente 100% naturale. Ea a dezvoltat, de asemenea, o serie de ustensile şi hrană pentru Boots, Make Your Own, gândite să ajute mamele la pregătirea propriilor alimente proaspete pentru copilul lor, prin combinarea prospeţimii şi a confortului.

Annabel scrie regulat unui spectru larg de publicaţii naţionale, incluzând The Times, Mail and Sunday Mirror, Practical Parenting, BBC Good Food şi revista Sainsbury. Ea este bucătarul celebru pentru copii pe site-ul BBC şi, de asemenea, apare frecvent la radio şi televiziune, ca un expert în probleme nutriţionale, inclusiv BBC Breakfast News, Sky News, BBC1?s Saturday Kitchen şi seria Foodie Godmother pentru Richard şi Judy. Annabel a fost unul dintre cei opt Iconic British Chefs, selectaţi pentru This Morning.

Annabel a fost premiată cu MBE în iunie 2006, în cadrul Queens Bithday Honours List, pentru activitatea sa remarcabilă în domeniul nutriţiei copilului.

Vizitaţi site-ul lui Annabel - www.annabelkarmel.com

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Back to Top