Gina FordFORD, Gina

Este una dintre cele mai cunoscute autoare de cărţi despre îngrijirea copilului din Marea Britanie. Ghidurile ei sunt rezultatul unei îndelungate experienţe ca maternity nurse, fiind specializată în tratarea problemelor de somn şi de alimentaţie ale bebeluşilor. A lucrat în toată lumea cu sute de familii din diferite medii sociale, de la avocaţi şi bancheri la redactori şi personalităţi din media.

Pe măsură ce reputaţia ei creştea, a fost abordată de mai mulţi editori, iar în 1999 a scris prima ei carte – The Contented Little Baby Book – care a devenit rapid un bestseller, publicat în ţări precum Spania, Portugalia, Rusia, China şi România (Cartea bebeluşului fericit), vândut în milioane de exemplare.

Succesul nu a întârziat să apară, iar în 2004 Gina Ford a lansat site-ul www.contentedbaby.com, pentru a-i ajuta pe părinţii din întreaga lume, oferindu-le sfaturi şi ajutându-i să rezolve problemele cu care se confruntă în primul an de viaţă al bebeluşului lor. Programele descrise au fost aplicate cu succes, pentru că sunt rezultatul unor observaţii atente şi practice, constând în paşi simpli, uşor de urmat.

Daily Mail a desemnat-o ca fiind una dintre cele mai influente femei din domeniul sănătăţii în Marea Britanie, iar cărţile sale au devenit un ajutor esenţial pentru mii de mămici, ajutându-le să crească bebeluşi fericiţi.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Back to Top