LIVIU DRĂGHICI este „profesor Merito” din anul 2021 și în pre­zent (iulie 2022) activează ca profesor de Științe Economice la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” și la Liceul Tehnologic, Administrativ și de Servicii „Victor Slăvescu”, ambele din Ploiești, după ce a lucrat timp de 8 ani (2006-2014) ca Specialist relații clienți, Team-leader și Manager de Proiect în Vodafone România.

Este fondatorul a două firme, una de comerț și alta de consiliere financiară și vocațională, și cofondatorul altor trei firme: o anticafenea, un centru de cursuri pentru copii și o aplicație de manage­mentul banilor. Este fondatorul și președintele Asociației „Ai Carte”, un ONG care își propune susținerea elevilor și a studenților cu posibilități ma­teriale reduse, publicarea de cărți de dezvoltare personală, profesională și nu numai și educarea tinerei generații în domenii ca: management de pro­iect, educație financiară, consilierea carierei etc.

    Este trainer acreditat ANC și susține cursuri și workshopuri de edu­cație financiară, managementul timpului, antreprenoriat, managementul proiectelor, management general atât cu adolescenți, cât și cu adulți. De asemenea, participă ca vorbitor la diverse conferințe și evenimente și scrie articole pentru diverse publicații.

    Este licențiat în Științe Economice (Management) și Științele Educației (Pedagogie) și absolvent a două programe de masterat (Managementul Proiectelor și, respectiv, Consiliere Școlară și Orientarea Carierei).

Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagină
Setati ascendent
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagină
Setati ascendent
Back to Top