Warcross vol.1 Jucător. Vânător. Hacker. Pion

Autor:

Marie Lu

Discount 16,50 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 1865 ramase
SKU
BOK.0342

CÂND UN JOC NUMIT WARCROSS CAPTEAZĂ ATENŢIA ÎNTREGII LUMI, O FATĂ
ÎŞI CROIEŞTE DRUM ILEGAL ÎN CELE MAI ASCUNSE COTLOANE DIGITALE.

LANSARE SIMULTANĂ în România și Statele Unite ale Americii pe 12 SEPTEMBRIE 2017

Pentru milioanele de utilizatori care se loghează în fiecare zi, Warcross nu e un simplu joc, ci un mod de viață. Obsesia a început cu zece ani în urmă, iar fanii s-au întins acum pe întregul mapamond. Unii se grăbesc să scape de realitate, iar alții speră să facă profit. Zbătându-se să supraviețuiască, tânăra hackeriță Emika Chen lucrează ca vânător de recompense, urmărind jucători care pariază ilegal pe Warcross. Dar competiția este nemiloasă, iar supraviețuirea, deloc ușoară. Ca să facă rapid rost de bani, Emika își asumă un risc și intră ilegal în jocul de deschidere al Campionatului Internațional de Warcross, însă alunecă accidental în plină acțiune și se transformă peste noapte în subiect de senzație. Convinsă că va fi arestată, Emika este șocată când, în schimb, primește un apel de la misteriosul creator al jocului, tânărul miliardar Hideo Tanaka. Oferta este de nerefuzat: el are nevoie de un spion în turneul de anul acesta, pentru a descoperi originea unei probleme de securitate, și dorește ca Emika să preia acest rol. Cât ai clipi, tânăra e transportată la Tokio și aruncată într-o lume a faimei și bogăției, la care îndrăznise numai să viseze. Curând, însă, investigațiile sale dezvăluie un complot sinistru, cu urmări grave pentru întregul imperiu Warcross. În acest thriller SF, autoarea Marie Lu creează o lume captivantă, fermecătoare, în care să alegi în cine să ai încredere poate fi cel mai periculos pariu dintre toate.


Un prim volum excepțional al unei serii cyberpunk, punctat de momente romantice și întorsături de situație demne de un thriller.
                                                                                     KIRKUS REVIEWS

Informaţii suplimentare
Autor Marie Lu
Traducător Iulia Dromereschi
Data apariției Septembrie 2017
Copertă Flexicover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-142-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Warcross vol.1 Jucător. Vânător. Hacker. Pion
Rating-ul tău

LU, Marie

      MARIE LU este o autoare americană de literatură SF pentru adolescenți. A devenit celebră după ce a publicat trilogia Legenda. S-a născut în 1984 în Wuxi, China. Mai târziu s-a mutat în Beijing. În 1989, când a împlinit cinci ani, s-a mutat împreună cu familia sa în Texas (SUA). A studiat la University of Southern California.  Înainte să scrie prima ei carte, Lu a lucrat ca designer în îndustria jocurilor video. În prezent locuiește în Los Angeles, California.

 

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top