Viata mortilor e in noi

11,00 lei
Numai 155 ramase
SKU
LED.058
Dupa sinuciderea prietenului sau din copilarie, Nortatem se retrage intr-o cabana din Vermont. Departe de lume, el fumeaza, bea, face plimbari si rascoleste amintiri.

Nortatem este eroul cartii. El vine din umbra si din lumina. Imi este atat de familiar, incat nici nu stiu cum a ajuns pana la mine. Mi se pare ca-l cunosc dintotdeauna. Cu el, am patruns dincolo de amintiri, am alergat spre alte istorii, alte tari, alte genuri, insotita - intotdeauna si peste tot - de aceeasi sete. Lorette Nobécourt

 

Dupa sinuciderea prietenului sau din copilarie, Nortatem se retrage intr-o cabana din Vermont. Departe de lume, el fumeaza, bea, face plimbari si rascoleste amintiri. Cartea 7, o lucrare ebraica anonima, veritabil ghid spiritual, il ajuta in final sa se salveze. Existenta personajului pare contaminata de fiinte fantasmagorice, ivite din imaginatia sa, din paginile cartii sau din amintiri, irealul furisandu-se insidios in cotidian. Pentru a ajunge insa aici, trebuie sa parcurga etape necesare dintr-o veritabila calatorie initiatica, trecand printr-o lume populata de fantasme, de fiinte mistice si mitice.

La capatul unui drum interior zbuciumat, dupa experiente neasteptate si trairi dureroase, isi gaseste impacarea cu lumea si alinarea conflictelor intime. Un roman profund si puternic, tesut din fire subtile care leaga legenda de zilele banale ale vietii, intr-un decor straniu si nu intotdeauna prietenos.
Informaţii suplimentare
Traducător Margarita Vavi Petrescu
Copertă Flexicover
Nr. pagini 312
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-148-5
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Viata mortilor e in noi
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top