Un vis într-o noapte de vară

Autor:

Bing Bo

Discount 39,38 lei Preţ standard 52,50 lei
Numai 1998 ramase
SKU
JUN.1415

Un vis într-o noapte de vară este o colecție de cincisprezece povești pline de imaginație, cu personaje simpatice, ilustrații sugestive, cu morală ascunsă subtil printre cuvinte simple, care dezvoltă gândirea copiilor și îi ajută să înțeleagă mai bine noțiuni legate de bine și de rău, antrenându-le abilitatea de a vizualiza întâmplările citite.

Poveștile sunt frumos structurate, bine gândite, au o intrigă logică și elemente-surpriză. Fără îndoială, copiii vor trăi alături de personaje aventurile și emoțiile prin care trec acestea, așteptând cu sufletul la gură următoarea pagină.

Un vis într-o noapte de vară este o colecție de cincisprezece povești pline de imaginație, cu personaje simpatice, ilustrații sugestive, cu morală ascunsă subtil printre cuvinte simple, care dezvoltă gândirea copiilor și îi ajută să înțeleagă mai bine noțiuni legate de bine și de rău, antrenându-le abilitatea de a vizualiza întâmplările citite. Printre personajele care vor deveni, cu siguranță, noii prieteni ai copiilor se numără: talentatul greier Jiling, care o desfată cu cântecele sale pe fetița care l-a salvat, Micuța Pasăre Verde, ajutată de Micul Lup să ajungă înapoi la mama ei, Șoricelul, care s-a împrietenit cu o steluță, domnul Broscoi, care îi trimitea scrisori fratelui său, sperând ca într-o zi să fie din nou împreună, Iepurica Albă, a cărei cea mai mare dorință era să se dea într-un leagăn, păianjenul veninos care avea un secret și era gata să își dea viața pentru el, balena albastră care vrea să se răzbune pe pescari, Lupul Dudu, care în  fiecare noapte cu lună plină se poate transforma într-un prinț care cântă – și alții.

Poveștile sunt frumos structurate, bine gândite, au o intrigă logică și elemente-surpriză. Fără îndoială, copiii vor trăi alături de personaje aventurile și emoțiile prin care trec acestea, așteptând cu sufletul la gură următoarea pagină.

Informaţii suplimentare
Autor Bing Bo
Traducător Gabriel Stoian
Imprint Corint Junior
Data apariției Iunie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 288
Format 16,5 x 23,5 cm
ISBN 978-973-128-815-4
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Un vis într-o noapte de vară
Rating-ul tău

BO, Bing

BING BO este vicepreședintele Asociației Scriitorilor din Hangzhou, unul dintre cei mai cunoscuți autori de povești pentru copii din China, numit „regele poveștilor” în țara sa. A publicat peste 370 de titluri, vândute în 10 milioane de exemplare. A primit peste 50 de premii, printre care se numără National Book Award, National Children's Literature Award, Bing Xin Children's Literature New Work Award, „Five-One” Project Award.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top