Uluitorul Broccoli Boy

Discount 22,00 lei Preţ standard 27,50 lei
Numai 993 ramase
SKU
JUN.992

Ceea ce te face DIFERIT de toți ceilalți este SUPER-PUTEREA ta!

Lui Rory Rooney îi place să fie pregătit… pentru orice eventualitate. Doar cartea lui preferată este ghidul de supraviețuire în condiții vitrege Nu te teme, nu te teme, pregătit nu ai probleme.
Dar Rory nu era deloc pregătit pentru acea zi ciudată în care s-a înverzit inexplicabil. Închis în rezerva unui spital, departe de casă, Rory este la fel de confuz în legătură cu așa-zisa lui boală ca și medicii. Dacă de vină nu sunt nici genele, nici virusurile, nici vreun fel de mâncare? Poate faptul că te-ai înverzit ca un broccoli înseamnă că te-ai transformat într-un supererou. Și dacă nu ești singurul în această situație?
Rory abia așteaptă să treacă de codurile de securitate ale spitalului și să descopere în ce constau superputerile lui de Broccoli Boy…

„Pot să spun cu mâna pe inimă că Frank este unul dintre cei mai amuzanți și minunați scriitori de pe planetă.“ (Anthony Horowitz, The Guardian)
„Frank Cottrell Boyce are geniu comic – împrumutând din magia lui Roald Dahl, dar cu ceva mai mult suflet!“ (Sunday Telegraph)

Informaţii suplimentare
Autor Frank Cottrell Boyce
Traducător GABRIEL STOIAN
Imprint Corint Junior
Data apariției Noiembrie 2015
Copertă Flexicover
Nr. pagini 400
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-627-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Uluitorul Broccoli Boy
Rating-ul tău

COTTRELL BOYCE, Frank

      FRANK COTTRELL BOYCE este autorul cărții Uluitorul Broccoli Boy, apărută, în traducere, la Editura Corint Junior, precum și al volumelor Cosmic, Framed și Milioane. Ultimul dintre acestea este bestseller New York Times și a fost ecranizat de către regizorul premiat cu Oscar Danny Boyle. Cărțile sale au fost nominalizate sau au obținut numeroase premii literare, precum Carnegie Medal, Guardian Children’s Fiction Prize și Whitbread Children’s Book Award.

Frank Cottrell Boyce a realizat scenarii pentru mai multe filme de lung metraj, precum și pentru grandioasa ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top