Ultimul oaspete

Discount 32,18 lei Preţ standard 49,50 lei
Numai 1911 ramase
SKU
BOK.0609

Bestseller internațional, recomandat de Reese Witherspoon în clubul ei de carte

Littleport, Maine, două orașe într-unul singur: o destinație de vacanță pentru cei înstăriți, ale căror case se înșiruie precum mărgelele pe plajă, și o mică așezare portuară fără pretenții pentru localnicii de rând, care își câștigă existența din turism.

În mod obișnuit, între o turistă bogată și cineva din partea locului nu s-ar înfiripa niciodată o prietenie trainică; totuși, vizitatoarea Sadie Loman și localnica Avery Greer descoperă că au nenumărate lucruri în comun. Timp de zece ani, vară de vară, fetele sunt de nedespărțit. Asta până când Sadie este găsită moartă. Deși polițiștii merg pe varianta sinuciderii, există doi oameni care dau vina pe Avery pentru cele întâmplate: un detectiv din oraș și Parker, fratele lui Sadie. Evident, Avery nu are de gând să stea cu brațele încrucișate și este hotărâtă să își dovedească nevinovăția, înainte ca lucrurile să scape de sub control.

„Nimeni nu poate fi de încredere în acest thriller cutremurător scris de Megan Miranda, maestra suspansului. Ultimul oaspete este un roman pătrunzător, cu pericole la tot pasul și răsturnări de situație neașteptate care îi vor ține pe cititori cu sufletul la gură. O lectură captivantă!” Mary Kubrica, autoarea bestsellerului Fata cea bună

„Megan Miranda a creat încă o dată thrillerul de vară perfect! Ultimul oaspete este plin de tensiune și de răsturnări de situație, cu un ritm care mi-a făcut inima s-o ia la goană. O poveste care te va ține treaz toată noaptea!” Riley Sager, autorul bestsellerului The Last Time I Lied

Informaţii suplimentare
Autor Megan Miranda
Traducător Maria Adam
Data apariției Aprilie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 368
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-752-7
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Ultimul oaspete
Rating-ul tău

MIRANDA, Megan

      MEGAN MIRANDA este autoarea bestsellerurilor All the Missing Girls (în curând la Leda Edge) și The Perfect Stranger. Și-a descoperit pasiunea pentru scris la o vârstă fragedă, fiind o cititoare pasionată a romanelor mamei sale. A crescut în New Jersey, a absolvit MIT (Institutul Tehnologic Massachusetts) și în prezent locuiește în Carolina de Nord împreuna cu soțul și cei doi copii ai lor.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: