Tristeti de sucub (Georgina Kincaid, vol. 1)

Discount 6,60 lei Preţ standard 11,00 lei
SKU
LED.345
"O nemuritoare frumoasa si obraznica... suspans, crime si mult sex fierbinte..." - Mario Acevedo

Georgina Kincaid este sucub - adica un demon sexy si plin de glamour, care seduce muritorii si le absoarbe energia. Desi aparent sa fii sucub pare ceva spectaculos, Georgina nu poate avea o viata amoroasa normala, caci asta ar insemna sa faca rau celor doi bieti muritori de care se simte atrasa, scriitorul Seth Mortensen si fermecatorul Roman.

Dragostea trece insa pe locul secund atunci cand in lumea nemuritorilor din Seattle se iveste o amenintare: vampiri si dracusori deopotriva sunt atacati, iar Georgina, investigand de una singura, descopera existenta unor creaturi respinse atat de rai, cat si de iad, si care vor sa se razbune...

 

"Sexy, spumoasa si insolenta!" - Michelle Rowen

 

"O nemuritoare frumoasa si obraznica... suspans, crime si mult sex fierbinte..." - Mario Acevedo

 

RICHELLE MEAD este o autoare americana de urban fantasy, atat pentru adulti, cat si pentru adolescenti. A urmat cursurile Universitatii din Michigan si are un master in Religie comparata. In 2007, a debutat cu doua serii, una pentru adulti, Georgina Kincaid, iar cealalta pentru tineri, Aca de mia Vampirilor. In anul urmator, lanseaza cea de-a treia serie de autor, Dark Swann. Succesul rapid al cartilor ei ii impune un ritm alert de publicare, pana in prezent avand in portofoliu nu mai putin de zece titluri din cele trei serii mentionate si ocupand pozitii de top pe New York Times Bestseller List. Originara din Michigan, unde s-a nascut in 1976, Richelle locuieste in prezent la Seattle, impreuna cu sotul ei si patru pisici. Pentru mai multe detalii accesati site-ul http://www.richellemead.com/.
Informaţii suplimentare
Traducător Mariana Piroteala
Copertă Hardcover
Nr. pagini 416
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-298-7
new_isbn 9789731022987
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Tristeti de sucub (Georgina Kincaid, vol. 1)
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top