Trecutul e un pamant strain

Discount 5,34 lei Preţ standard 8,90 lei
Numai 188 ramase
SKU
LED.266
Povestea unei prietenii, dar si a drumului anevoios si tulburator din perioada fragila si misterioasa de la granita dintre tinerete si maturitate, cand ceea ce ni se intampla ne schimba iremediabil viata.

Povestea unei prietenii, dar si a drumului anevoios si tulburator din perioada fragila si misterioasa de la granita dintre tinerete si maturitate, cand ceea ce ni se intampla ne schimba iremediabil viata.

 

"O carte incitanta si cutremuratoare despre ispita si incalcarea legii, pe care fanii Patriciei Highsmith o vor adora." - Independent

 

Vara anului 1989, orasul Bari din sudul Italiei. In timp ce locotenentul Chiti isi petrece noptile incercand sa-l prinda pe violatorul in serie care-i terorizeaza orasul, Giorgio, un tanar de douazeci si doi de ani, exemplar student la drept, se imprieteneste cu periculosul si charismaticul Francesco. Ca intr-un pact faustic, inocentul Giorgio este ademenit intr-o lume corupta, cu amante de lux, vile somptuoase si partide de carti trucate. Devine astfel un alt om, care-l sperie, dar il si atrage. Pana intr-o noapte cand e obligat sa priveasca in urma si isi da seama cat de departe a lasat trecutul...
Informaţii suplimentare
Autor Gianrico Carofiglio
Traducător Nastasia Benescu
Copertă Flexicover
Nr. pagini 256
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-102-216-1
new_isbn 9789731022161
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Trecutul e un pamant strain
Rating-ul tău

Gianrico Carofiglio

CAROFIGLIO, Gianrico

GIANRICO CAROFIGLIO, nascut in 1961 la Bari, este un scriitor italian de succes, publicat in peste 15 limbi, procuror-adjunct antimafia si senator al Partidului Democrat Italian. Romanul sau de debut, Testimone inconsapevole (2002), a fost distins cu premiile Marisa Rusconi, Regium Iulii, Citta di Cuneo si Citta di Chiavari. Pentru a doua carte, Ad occhi chiusi (2003), i-au fost acordate premiile Lido di Camaiore si cel al Bibliotecii din Roma. Dupa romanul Trecutul e un pamant strain (2004), nominalizat la prestigiosul IMPAC Dublin Award in 2009, castigator al premiului Bancarella si devenit bestseller international, s-a turnat filmul omonim, in regia lui Daniele Vicari.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top