Tradari (Altfel de Ingeri, vol. 2)

Discount 6,60 lei Preţ standard 11,00 lei
SKU
LED.466
Lumea Reală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi.

„... te lasă fără suflare, îţi face inima să-ţi bată nebuneşte, nu te slăbeşte o clipă” — KIRKUS

DRU ANDERSON
Departe de a fi vreun înger
Gata! Până aici cu fetiţa drăguţă!

Lumea Reală e un loc înspăimântător. Întrebaţi-o despre asta pe Dru Anderson, o fată dură care a pus la pământ un număr destul de mare de tipi răi. E înarmată, periculoasă, şi gata să lupte mai întâi şi abia pe urmă să stea la discuţii. Aşa că o să dureze ceva timp până să-şi dea seama în cine se poate încrede.
Sărmana Dru... Părinţii ei au dispărut cu multă vreme în urmă. Graves, prietenul ei cel mai bun (şi singurul!), a fost muşcat de un vârcolac. Şi tocmai a aflat că sângele care îi circulă şi ei prin vene nu este în totalitate uman. Christophe, misteriosul şi chipeşul ei salvator, o ţine ascunsă la o şcoală secretă pentru djamphiri şi vârcolaci adolescenţi. O problemă ar fi că Dru este singura fată de acolo. Vestea proastă: instinctul ucigaş îi spune că unul dintre colegi vrea să o vadă moartă.
Cu toţi ochii aţintiţi asupra ta, să descoperi un trădător în Ordin nu e tocmai un lucru care poate rămâne fără urmări…

Pentru mai multe informaţii despre această serie şi despre autoare, vizitaţi www.strange-angels.com şi www.lilithsaintcrow.com.

Informaţii suplimentare
Autor Lili St. Crow
Traducător din limba engleză de Alexandra Muşat
Copertă Hardcover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-402-8
new_isbn 9789731024028
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Tradari (Altfel de Ingeri, vol. 2)
Rating-ul tău

Crow Lili St.

ST.CROW, Lili

Lili St. Crow s-a născut în New Mexico şi a călătorit prin toată lumea, tatăl ei fiind angajat în Forţele Aeriene Americane. S-a îndrăgostit de scris la vârsta de zece ani şi până în prezent a publicat numeroase cărţi, printre care seriile Strange Angels (Altfel de îngeri), Dante ValentineJill Kismet, The Society şi The Watcher. Locuieşte la Vancouver, statul Washington, împreună cu soţul, copiii ei şi o mulţime de pisici.

 

Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul www.lilistcrow.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top