TARAMUL ASCUNS

16,50 lei
SKU
JUN.315
Ben a economisit saptamani intregi bani pentru a-si cumpara Pestii Razboinici Mongoli pe care i-a vazut la magazinul de animale de casa.

Taramul ascuns. Cronicile din EIDOLON de JANE JOHNSON

 

Ben a economisit saptamani intregi bani pentru a-si cumpara Pestii Razboinici Mongoli pe care i-a vazut la magazinul de animale de casa. Insa cand intra in magazin, un motanel isi infige ghearele in puloverul lui si il implora sa-l cumpere pe el, ca sa-l salveze de domnul Dodds, crudul proprietar al magazinului. Motanul, Iggy, are o poveste incredibila. Vine din Eidolon, sau Taramul ascuns, o umbra a lumii in care traim noi. E un tinut plin de magie si de fiinte mitice, precum dragoni, zane, spiridusi si centauri. Ben si Iggy trebuie sa calatoreasca intre cele doua lumi pentru a le ajuta pe fiintele fermecate sa se intoarca acasa. In aventurile lui, Ben isi face prieteni loiali, trece prin mari primejdii si isi descopera origini regale pe misteriosul Taram ascuns...

 

"Proaspata si amuzanta... exact ce le place copiilor." THE BOOKSELLER

 

„Plina de acel fel de magie dupa care tanjesc copiii care viseaza cu ochii deschisi." BRIAN PATTEN

 

"Promite sa fie o serie minunat de originala, iesita din tipare." CLIVE BARKER

 

"Daca va plac animalele de casa, aventura si magia, veti indragi aceasta carte! Nota 10!" KRAZE CLUB MAGAZINE

 

JANE JOHNSON este directoarea sectiei de fictiune/ fantasy a editurii Harper Collins. Timp de mai multi ani, a fost editorul cartilor lui J.R.R. Tolkien si este autoarea Ghidului vizual oficial al trilogiei cinematografice Stapanul Ine lelor, regizata de Peter Jackson.

Jane Johnson a scris romane pentru adulti, sub pseudonimele Gabriel King si Jude Fisher. Seria despre Taramul ascuns este prima pe care o scrie pentru copii. In prezent, isi imparte timpul intre Londra, Cornwall si Maroc, impreuna cu sotul ei si pisica lor.

Informaţii suplimentare
Traducător Catalina Melinte
Imprint Corint Junior
Copertă Hardcover
Nr. pagini 256
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-128-286-2
new_isbn 9789731282862
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:TARAMUL ASCUNS
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top