Stanley va fi bine, probabil

Colecție: Smart Age
Discount 23,10 lei Preţ standard 38,50 lei
SKU
JUN.1330

În acest al doilea roman amuzant și emoționant, autoarea cărții „Păsările dintr-o bună zi“ a inclus un Trivia Quest, un supererou de siguranță și o vânătoare super-cool de indicii, în timp ce Stanley se luptă cu anxietatea și află ce înseamnă mai exact a fi curajos. Cartea este o alegere excelentă pentru copiii de peste 9 ani, mai ales în această perioadă când sunt nevoiți să stea mai mult în casă.

Stanley se simte bine cu revistele sale de benzi desenate, despre care știe un milion de chestii. Ce se întâmplă în jurul său, mai ales în haosul la școală, îi creează stări de panică, fiindcă este mult prea sensibil din punct de vedere senzorial. Dar Stanley își găsește alinarea inventându-și propriul supererou, pe John Lockdown, și își propune să participe la Trivia Quest, o căutare de indicii în centrul orașului San Diego. Premiul cel mare: un permis de acces categoria VIP la Comic Fest, cea mai tare convenție de comicsuri din Statele Unite. În ziua cea mare, Stanley rezolvă probă după probă. Pentru el, indiciile sunt floare la ureche, fiindcă știe totul despre comicsuri, dar, ca să ducă la capăt o veritabilă cursă cu obstacole senzoriale, are nevoie de curaj și de ajutorul prietenilor, inclusiv al celui imaginar, John Lockdown.
O carte amuzantă și emoționantă, marca Sally J. Pla, despre un copil care descoperă forța de a-și învinge temerile și care probabil va fi bine.

Informaţii suplimentare
Autor Sally J. Pla
Traducător Ștefan Mălaimare
Imprint Corint Junior
Colecție Smart Age
Data apariției Noiembrie 2020
Copertă Softcover
Nr. pagini 304
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-128-766-9
new_isbn 9789731287669
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Stanley va fi bine, probabil
Rating-ul tău

PLA, Sally

     Sally J. Pla a călătorit foarte mult și a trecut, împreună cu cei trei băieți ai săi, prin toate locurile pe care le explorează și eroii acestei cărți. Băiatul ei mijlociu este special și deosebit – ca Charlie – și când era mic nu-i plăceau schimbarea, mâncărurile ciudate și mișcarea continuă.

Ea însăși a fost un copil puțin ciudat, foarte nesigur, într-o lume care are o percepție îngustă despre ceea ce este numit „normal.” Știe ce înseamnă să te temi de aproape orice și să alegi să nu vorbești și să stai mereu singur. În copilăria era descrisă ca fiind prea sensibilă, prea timidă și prea tăcută.

Sally spune că această carte este cadoul ei din toată inima tuturor copiilor diferiți, puși în situații dificile, târâți în călătorii pe care nu le doresc. Este o carte despre acceptarea de sine și despre a învăța cum să te simți mai bine în mediul din jur. Are umor, suflet și păsări... multe păsări. (Charlie adoră păsările și crede cu tărie că învațarea comportamentului acestora este cheia înțelegerii naturii umane.)

A studiat literatura, a lucrat în presă și apoi în învățământul public. A locuit în foarte multe locuri, inclusiv în Franța (pentru că soțul ei este francez). Acum locuiește, împreună cu familia și câinele lor mare și blănos, în sudul Californiei, în mijlocul unor livezi de lămâi.

Mai multe despre cărțile ei pe site-ul: sallyjpla.com.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top
Te-ar mai putea interesa și: