Seria de discursuri ale lui XI JINPING privind mijloacele de trai ale poporului

Autor:

Zeng Gongcheng

Discount 49,50 lei Preţ standard 82,50 lei
Numai 1999 ramase
SKU
BOK.0837

Cartea de față a fost finalizată sub îndrumarea Universității Renmin din China și cu sprijinul proiectului special al Ministerului Educației: „Viziunea lui Xi Jinping privind mijloacele de trai ale poporului”. Ideile și structura cărții au fost concepute de Zheng Gongcheng, iar autorii fiecărui capitol au contribuit la redactarea cărții.

„«Gândirea lui Xi Jinping privind socialismul cu speci­fic chinezesc în noua epocă» reprezintă o viziune amplă și profundă, cu un conținut bogat, care cuprinde sfera politică, economică, socială, culturală, a mediului ecologic etc. Pe de altă parte, seria de discursuri ale lui Xi Jinping privind mijloacele de trai ale poporului constituie o secțiune detaliată și elaborată, care indică în mod direct mijloacele de trai și aspirațiile maselor populare, fiind partea cea mai apropiată de viața oamenilor de rând, și reprezintă cea mai bună interpretare a convingerii «slujirii poporului cu toată inima și cu toată credința», dar și a «stabilirii ca obiectiv de luptă a năzuinței poporului la o viață mai bună». De asemenea, semni­fică rezultatul teoretic care poate cel mai bine să reflecte în mod direct convingerea, credința transmisă de Xi Jinping, aceea de a avea întotdeauna poporul în centru.

Fiind o parte intrinsecă și importantă a viziunii lui Xi Jinping privind socialismul cu specific chinezesc în noua epocă, discursurile lui Xi Jinping despre mijloacele de trai ale poporului reprezintă o analiză, o judecată asupra unor probleme precum siguranța traiului poporului, îmbunătățirea traiului poporului și dezvoltarea traiului poporului și asupra altor chestiuni legate de aceste teme. De altfel, cristalizarea teoretică pe care aceste discursuri o conțin reprezintă, pe scurt, conceptul unei viziuni și al unei gândiri ample asupra vieții oamenilor, având drept scop fericirea acestora.”

Informaţii suplimentare
Autor

Zeng Gongcheng

Traducător Ana-Maria Băjan
Data apariției Octombrie 2022
Copertă Softcover
Nr. pagini 352
Format 16 x 23,5 cm
ISBN 978-606-088-093-6
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Seria de discursuri ale lui XI JINPING privind mijloacele de trai ale poporului
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top