Sadie

40,90 lei
Numai 1912 ramase
SKU
BOK.0469

Bestseller New York Times

Sadie nu a avut deloc o viață ușoară. Rămasă orfană, într-un orășel izolat, a fost silită să aibă grijă nu doar de ea însăși, ci și de surioara sa, Mattie, străduindu-se să-i asigure o viață cât mai normală. Dar, atunci când Mattie este omorâtă cu brutalitate, întregul univers al lui Sadie se prăbușește. După ce polițiștii fac o anchetă de mântuială, tânăra hotărăște să îl descopere singură pe ucigașul surorii sale, așa că pornește într-o adevărată călătorie în căutarea dreptății, dar și a răzbunării. Numai că drumul său e presărat cu primejdii nebănuite și, curând, tinerei i se pierde urma. Atunci când prezentatorul radio West McCray află povestea celor două surori, acesta începe o investigație menită să scoată la iveală adevărul despre dispariția lui Sadie, dar și despre moartea lui Mattie. Aproape imediat, podcast-ul despre ancheta sa devine o adevărată senzație pe internet, căci din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de soarta lui Sadie, sperând, cu toții, că aceasta va fi descoperită de curajosul investigator înainte de a fi prea târziu...

„Un thriller palpitant care taie-n carne vie ca un podcast de investigații criminalistice. [...] N-o să mai fiți în stare să faceți nimic înainte de a-l citi până la capăt.”

Stephanie Perkins, autoarea romanului Anna și sărutul franțuzesc

Informaţii suplimentare
Autor Courtney Summers
Traducător CARMEN ION
Data apariției Decembrie 2018
Copertă Flexicover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-606-793-484-7
new_isbn 9786067934847
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Sadie
Rating-ul tău

SUMMERS, Courtney

     Courtney Summers s-a născut la Belleville, Ontario, în 1986. La vârsta de 14 ani a renunțat la liceu. La vârsta de 18 ani, ea a scris primul ei roman. Cracked Up to Be a fost publicată în 2008, când avea 22 de ani și a câștigat premiul CYBIL 2009 la categoria ficțiune YA. De atunci, ea a publicat alte patru cărți: Some Girls Are, Fall for Anything, This is Not a Test și All the Rage, precum și e-novella Please Remain Calm, care este o continuare a romanului This is Not a Test.

Noul ei roman, Sadie, este disponibil în toate librăriile. #findsadie

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top