ROMANIA IN EUROPA. CRONOLOGIE ILUSTRATA

11,00 lei
Numai 19 ramase
SKU
COR.0968
Cartea de fata, o cronologie a istoriei României integrata in istoria Europei, isi propune sa treaca in revista procesele economice si politice...

Cartea de fata, o cronologie a istoriei României integrata in istoria Europei, isi propune sa treaca in revista procesele economice si politice, curentele filosofice si culturale, miscarile istorice desfasurate pe continentul nostru de-a lungul timpului.

Pentru a marca mai clar cronologia evenimentelor si a evita monotonia insiruirii de date, lucrarea a fost structurata pe secole. La inceputul fiecarui secol, sunt prezentate, pe scurt, evenimentele si procesele istorice, pentru evidentierea conexiunilor si stabilirea dimensiunilor temporale ale perioadei, fara pretentii de analiza amanuntita sau de sinteza generalizatoare. Evenimentele ca atare se regasesc in sectiunea Repere cronologice.

Cu date semnificative, cu ilustratii si harti atent selectate, lucrarea ii invita pe cititori, pe elevi in special, la reflectie privind lungul drum al vocatiei romanilor pentru valorile europene.
Informaţii suplimentare
Copertă Hardcover
Nr. pagini 216
Format 20 x 26 cm
ISBN 978-973-135-224-4
new_isbn 9789731352244
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:ROMANIA IN EUROPA. CRONOLOGIE ILUSTRATA
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top