Recuperatorii

16,50 lei
Numai 340 ramase
SKU
LED.358
Roman aflat la baza filmului RepoMEN.

Intr-o minunata lume noua, nu va trebui sa mori niciodata... atata vreme cat eSti la zi cu plata ratelor.

 

Multumita miracolului tehnologic al orgartifurilor, acum poti trai practic vesnic. Organe artificiale aproape indestructibile, aceste minuni din metal si plastic sunt mult mai fiabile si mai eficiente decat plamanii predispusi la cancer si rinichii fragili cu care te-ai nascut - iar Uniunea Creditelor va fi incantata sa puna la punct un plan de plati in rate. Dar, desigur, daca neglijezi ratele, unul dintre profesionistii lor dedicati acestui scop va fi trimis sa te depisteze si sa revendice produsul firmei.

 

Aceasta este povestea ascensiunii - si decaderii - celui mai bun biorecuperator din domeniul extractiilor, care isi descopera sufletul cand isi pierde inima... iar apoi trebuie sa fuga.

 

"Garcia este un povestitor captivant cu un talent special pentru limbaj." - Boston Globe
Informaţii suplimentare
Autor Eric Garcia
Traducător Ovidiu Petrisor
Copertă Flexicover
Nr. pagini 352
Format 13 x 20 cm
ISBN 978-973-102-306-9
new_isbn 9789731023069
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Recuperatorii
Rating-ul tău

Eric Garcia

GARCIA, Eric

ERIC GARCIA (nascut in 1972) este autorul mai multor romane, printre care Matchstick Men (ecranizat in regia lui Ridley Scott si avandu-l in distribuţie pe Nicholas Cage), precum si seria Anonymous Rex(adaptata pentru SciFi Channel in 2004). Alaturi de Garrett Lerner a scris scenariul filmului Repo Men, bazat pe thrillerul sau Repossession Mambo, publicat in limba romana sub titlul Recuperatorii. Nascut laMiami, Florida, Garcia traieste in prezent in sudul Californiei impreuna cu soţia sa, doua fiice si un caine.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top