RAPIT DE PIRATI

13,90 lei
Numai 1106 ramase
SKU
EDU.163
Robert Louis Stevenson (1840-1894), cunoscut scriitor englez de romane de aventuri, ne poarta, de aceasta data, prin Scotia secolului al XVIII-lea

Scriitorul Robert Louis Stevenson (1850-1894) a fost un cunoscut autor de romane de aventuri şi de povestiri fantastice pentru adolescenţi, care a ştiut să se impună printr-o remarcabilă capacitate creatoare şi o înclinaţie deosebită de a surprinde profunzimea trăsăturilor psihologice ale eroilor săi.

Romanul Răpit de piraţi ne poartă, de această dată, prin Scoţia secolului al XVIII-lea, ţinut sfâşiat de revolte antidinastice şi de lupte între clanurile rivale. În această lume aspră va trebui să-şi croiască un drum tânărul David Balfour of Shaws, trădat de propria familie, răpit de piraţii care vor să-l vândă ca sclav, dar care cucereşte, prin cinste şi candoare, prietenia adevărată a unui viteaz proscris. Alături de acesta, se va maturiza şi va reuşi să înfrângă dificultăţile vieţii, pentru a se întoarce, în cele din urmă, şi a-şi revendica moştenirea.

Informaţii suplimentare
Autor Robert Louis Stevenson
Traducător Dan Starcu
Imprint Corint Educaţional
Gen Educațional
Data apariției August 2015
Copertă Flexicover
Nr. pagini 176
Format 13 x 20
ISBN 978-606-8668-41-3
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:RAPIT DE PIRATI
Rating-ul tău

STEVENSON, Robert Louis

    Robert Louis Stevenson (1850–1894) a fost poet şi romancier scoţian. S-a impus prin romanele sale de aventuri, dovedind o remarcabilă capacitate creatoare şi o înclinaţie deosebită de a surprinde profunzimea trăsăturilor psihologice ale eroilor săi.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top