QUARKXPRESS 4 SI 5 SHORTCUTS

5,50 lei
Numai 250 ramase
SKU
COR.0215
In aceasta lume informatizata, grabita, superocupata si hiperproductiva, eficienta trebuie sa fie scopul principal al oricarui specialist in tehnoredactare computerizata, dar si al majoritatii utilizatorilor de calculatoare.

In aceasta lume informatizata, grabita, superocupata si hiperproductiva, eficienta trebuie sa fie scopul principal al oricarui specialist in tehnoredactare computerizata, dar si al majoritatii utilizatorilor de calculatoare. Cea mai buna cale de a spori productivitatea nu este de a cumpara un calculator nou sau de a mari viteza sistemului de operare, ci mai degraba de a va perfectiona metoda de lucru, prin utilizarea comenzilor rapide de la tastatura.

In cartea de fata, autorul prezinta comenzile rapide pentru Windows si Macintosh, atat pentru QuarkXPress 4, cat si pentru cei care folosesc versiunea 5, parcurgand pe rand optiunile existente in program.

Shortcuts va ofera ceea ce este mai bun din ambele sisteme: prescurtarile unor actiuni pe care le faceti de zeci sau sute de ori pe zi, care va ajuta sa deveniti mai eficient si sa economisiti timp pe termen lung.

David Blatner este o autoritate in QuarkXPress, recunoscuta in lume, autor sau coautor al unui numar mare de lucrari din domeniul calculatoarelor, printre care cartea premiata si foarte bine vanduta, best-seller-ul Real World QuarkXPress 5.
Informaţii suplimentare
Copertă Flexicover
Nr. pagini 160
Format 13 x 20
ISBN 973-653-425-1
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:QUARKXPRESS 4 SI 5 SHORTCUTS
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top