Primele tale propoziţii. Dicţionar englez-român cu ilustraţii

Discount 25,03 lei Preţ standard 38,50 lei
Numai 1228 ramase
SKU
COR.1285

Primele tale propozitii. Dictionar englez-roman cu ilustratii este un instrument ideal pentru copiii care incep sa invete limba engleza, atat la scoala, cat si acasa.

Copiii care vor deschide aceasta carte minunata vor invata mai mult decat simple cuvinte intr-o limba straina. Ei vor putea sa recunoasca, sa inteleaga si sa reproduca propozitii intregi.

Dictionarul ii invata pe copiii de varsta prescolara sau pe cei din primele clase cum sa utilizeze cuvinte in diverse imprejurari, atat in limba engleza, cat si in limba romana. Structurati in functie de subiect, toti termenii prezentati apar in contexte referitoare la activitatea de zi cu zi, astfel incat sa fi e usor de recunoscut. Propozitiile-pereche – una in engleza, una in romana – sunt insotite de ilustratii color atragatoare, care fac sensul mai accesibil si invatarea mai atractiva in ambele limbi.

Primele tale propozitii. Dictionar englez-roman cu ilustratii este un instrument ideal pentru copiii care incep sa invete limba engleza, atat la scoala, cat si acasa.

Informaţii suplimentare
Traducător ANDREEA MARIA POPESCU
Copertă Flexicover
Nr. pagini 128
Format 20,5 x 26 cm
ISBN 978-973-135-594-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Primele tale propoziţii. Dicţionar englez-român cu ilustraţii
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top