Poveşti sprinţare în culori diafane

Discount 17,52 lei Preţ standard 21,90 lei
Numai 1993 ramase
SKU
BOK.0266
Carte de colorat

Editura Corint își completează colecția de cărți de colorat pentru adulți cu un nou volum creat special pentru cei care iubesc poveștile copilăriei: Povești sprințare în culori diafane de Tomoko Tashiro.

“Iubiți cititori: voi sunteți aceia care veți da culoare lumii desenate de mine în alb și negru. Așa că, rogu-vă, colorați, colorați neîncetat, colorați după pofta inimii, adăugând culorile dragi inimilor voastre acolo unde credeți că este cel mai potrivit.

De îndată ce veți fi definitivat desenul, acesta vă va purta spre o lume care este a voastră și numai a voastră. Așadar: haideți să realizăm, fiecare în parte, câte o carte unică în lume.”

                       TOMOKO TASHIRO

Informaţii suplimentare
Autor Tomoko Tashiro
Traducător Monica Tamaş
Data apariției Octombrie 2016
Copertă Flexicover
Nr. pagini 96
Format 23,5 x 23,5 cm
ISBN 978-606-793-052-8
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Poveşti sprinţare în culori diafane
Rating-ul tău

TASHIRO, Tomoko

Tomoko Tashiro este desenator și ilustrator. Ea s-a născut în Tokyo și este absolventă a secției de pictură japoneză de la Universitatea de Arte Tama. A studiat sub îndrumarea lui Fumiko Hori. A lucrat în diverse domenii, de la legătorie artistică de carte, la realizarea de ilustrații și desene publicitare pentru ziare, dar a imaginat și designuri pentru vitrinele rețelelor de magazine Shinjuku Isetan și Shinjuku Odakyu Ace, precum și ilustrații pentru pachetele produselor cosmetice din mărcile Shiseido sau Kose. Dintre cărțile sale, amintim: Povești sprințare în culori diafane, Veșmântul de pene al nimfelor, Primele mele desene în acuarelă – toate publicate de Editura PIE International.
Mai multe informații despre autoare puteți afla de pe siteul ei personal: http://tomokotashiro.tumblr.com

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top