PORTRETUL FANTOMEI

32,90 lei
SKU
JUN.484
Laureat al premiului Newbery, Avi nascoceste o poveste infricosatoare si plina de suspans, despre o fantoma care trebuie impiedicata sa duca la indeplinire o razbunare cumplita.

Laureat al premiului Newbery, Avi nascoceste o poveste infricosatoare si plina de suspans, despre o fantoma care trebuie impiedicata sa duca la indeplinire o razbunare cumplita.

 

In anul 1872, in New York, Horace Carpetine, un baiat invatat sa creada in stiinta si ratiune, este ucenicul unui fotograf pe nume Enoch Middleditch.

Horace considera ca viitoarea sa meserie este o arta stiintifica, dar când isi face aparitia o doamna din inalta societate, doamna Frederick Von Macht,

incep sa se petreaca lucruri ciudate.

Prima fotografie a lui Horace dezvaluie o imagine inspaimântatoare: chipul fiicei decedate a sotilor Von Macht, Eleonora.

Pegg, servitoarea de culoare a familiei Von Macht, ii destainuie baiatului adevarul despre cine era cu adevarat Eleonora si cum a murit aceasta. Deveniti prieteni, Pegg si Horace isi dau curând seama ca fotografiile infatiseaza atât imaginea, cât si fantoma Eleonorei, care se intoarce ca spectru razbunator, ferm hotarâta sa-i pedepseasca pe cei care i-au facut rau.

 

Bogata in detalii si plina de magia celor dintâi fotografii din istorie, Portretul fantomei este o poveste despre umbrele, fie ele vizibile sau invizibile, ce pândesc in preajma noastra.

 

AVI este autorul romanului Crispin: The Cross of Lead, câstigator al premiului Newbery, fiind nominalizat pentru acelasi premiu cu Nothing But The Truth si

The True Confessions of Charlotte Doyle. Avi a scris si indragita serie de carti cu animale care include Ragweed, Poppy (câstigatoare a Boston Globe-Horn

Book Award), Poppy and Rye, Ereth’s Birthday si Poppy’s Return. Printre

multele romane scrise se numara si Don’t You Know There’s a War On? si

The Mayor of Central Park, care descrie aventurile unor animale in cel

mai faimos parc din Manhattan.

Îl poti vizita pe Avi online la www.avi-writer.com.
Informaţii suplimentare
Traducător Adrian Deliu
Imprint Corint Junior
Copertă Hardcover
Nr. pagini 208
Format 14,5 x 20,5 cm
ISBN 973-128-337-1
new_isbn 9789731283371
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:PORTRETUL FANTOMEI
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top