PISICA PRINTRE PORUMBEI

27,50 lei
SKU
JUN.048
DATI IN URMARIRE GENERALA! Sclav african fugar, cunoscut sub numele de PEDRO HAWKINSUltima data a fost vazut la Teatrul Regal, Drury Lane.

DATI IN URMARIRE GENERALA!

Sclav african fugar, cunoscut sub numele de PEDRO HAWKINS

Ultima data a fost vazut la Teatrul Regal, Drury Lane.

De asemenea, complicea sa, CAT ROYAL, SE PRESUPUNE CA L-A ATACAT PE STAPANUL SCLAVULUI AFRICAN.

Daca aveti informatii despre cei doi FUGARI, va rugam sa va adresati dlui Kingston Hawkins, din Jamaica, pe adresa clubului pentru gentlemeni BrookAs, din Piccadilly.

 

Acesta este cel de-al doilea volum scris de mine, Cat Royal, o orfana ce si-a gasit adapost in Teatrul Regal. Pe parcursul acestor aventuri, Cat trebuie sa-l salveze pe prietenul ei Pedro, care este in pericol de a fi expediat cu o corabie catre o plantatie de sclavi. De asemenea, este obligata sa poarte ves minte baietesti si, inca o data, ajunge fata-n fata cu puternicul ei dusman, maleficul Billy Shepherd, zis Bubosui.

Pedro, candva sclav, a devenit star al Teatru lui Regal. Fostul sau stapan il vrea inapoi, dar Cat Royal si prietenii ei din Drury Lane nu-l parasesc, ci vor lupta alaturi de el pentru libertate. Fiti alaturi de Cat in misiunea pe care si-a asumat-o si in care, sub acoperire, se va infiltra in societatea aristocratiei londoneze, dar si in ascunzatoarea bandei lui Billy Shepherd.
Informaţii suplimentare
Traducător Adrian Deliu
Imprint Corint Junior
Copertă Hardcover
Nr. pagini 350
Format 14 x 18 cm
ISBN 973-128-281-7
new_isbn 9789731282817
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:PISICA PRINTRE PORUMBEI
Rating-ul tău
Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top