Pergamentul Secret

22,00 lei
SKU
LED.263
UN THRILLER DE PROPORTII BIBLICE

Josh Cohan, un arheolog american care ne aminteste de Indiana Jones, este chinuit de un vis misterios. In urma unei dezamagiri profesionale, el se hotaraste sa isi asculte premonitiile, lasandu-se purtat pana in desertul Iudeii, unde face o descoperire exceptionala: un pergament antic ce pare sa fi fost scris de insusi Iisus. Autoritatea Israeliana pentru Antichitati decide sa cerceteze pergamentul, insa o secta straveche, Santinelele, se arata foarte interesata de descoperirea lui Josh. Aceasta, cunoscuta pentru actiunile sale violente, asteapta ocazia de a-si dezlantui influenta malefica asupra lumii si nu se va da in laturi de la nimic in incercarea de a-si insusi pergamentul.

 

"Alert, meticulos documentat, Pergamentul secret este un thriller menit sa zguduie lumea. Iata un roman ce va fi savurat pana la orele tarzii din noapte." James Rollins
Informaţii suplimentare
Autor Ronald Cutler
Traducător Adina si Gabriel Ratiu
Copertă Hardcover
Nr. pagini 432
Format 13 x 20 cm
ISBN 973-102-170-6
new_isbn 9789731021706
Scrieti propria recenzie
Scrie o recenzie:Pergamentul Secret
Rating-ul tău

Ronald Cutler

CUTLER, Ronald

In anii '60, RONALD CUTLER era un binecunoscut crainic de radio, in anii '70, devenea proprietarul unui post de radio, iar intre 1979-1997, realizatorul, producatorul si scenaristul unor programe radiofonice de succes national. In 1987, Frank Murphy, pe atunci director de programe la CBS Radio Networks, l-a numit pe Ronald un "Steven Spielberg al radioului". In ciuda pasiunii sale jurnalistice, Ronald Cutler a visat dintotdeauna sa scrie un roman. In ianuarie 2004, a inceput documentarea pentru Pergamentul secret, care avea sa fie publicat in 2008. In prezent, Ronald Cutler traieste in California.

Comparati produse
Nu aveti articole de comparat.
Back to Top